Effekten af et tungekys

Hvornår har i sidst gjort det? Sådan rigtig rå-snavet med jeres partner? Vi er begyndt at gøre det ofte og hold nu kæft. Man bliver faktisk pludselig nyforelsket. Prøv det lige. Hver dag en uges tid. Det er ren magi:) og pivfrækt at gøre i længere tid ;) bare et godt råd herfra. Tror måske mange glemmer det mellem bleer, putteritualer og madplaner:)

24-10-2013
LisbetVE
LisbetVE

Vi gør det desværre sjældent. Min kæreste har protese i overmunden, og en del selvbevidst omkring det. Men vi bruger så meget tid på bare at røre ved hinanden, kramme, nusse, ligge i arm og kysse længe. Og kysse andre steder end luge på munden ;) Det fungerer ligeså godt for vores forhold. Men jeg må da indrømme at jeg til tider savner bare at snave igennem på teenage maner :)

01-02-2014
Tineand
Tineand

jeg bryder mig ikke om at tungekysse, men et langt og dvælende kys, eller hvor vi napper i hinandens læber... uh jeg får helt gåsehud

28-11-2013
happiness
happiness

Ha ha det her indlæg fik mig til at tænke over mig selv som kysse-partner - og må nok konstatere at jeg ikke kan snave. Forstår simpelthen ikke hvad jeg skal gøre med tungen. Må vist begynde at øve herhjemme ;)

25-10-2013
Slemig2005
Slemig2005

Jeg har taget præcist de piller - citalopram - i lidt over et år og jeg lugtede på ingen måde af det. Er der ingen anden forklaring på lugten? Og hvis det er hele tiden og det generer, så skal lægen da informeres omden bivirkning.

24-10-2013
MutterGadegård
MutterGadegård

lugter antidepressive piller? Jeg har aldrig oplevet at den type psykofarma ligefrem lugter. .

24-10-2013
MutterGadegård
MutterGadegård

Så lidt;) vi gjorde det osse meget sjældent og da jeg pludselig gjorde det en dag blev manden helt vild og så tog fanden ved os hehe:)

24-10-2013
LisbetVE
LisbetVE
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...