Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Bolig-dilemma!

Hjælp os! Jeg er gravid i 5 md og vi bor pt i en lille lejlighed nede i byen. To værelser, 50 kvm. Derfor vil vi gerne have noget at større at bo i! Vi har valget mellem to huse. Det ene er på 158 kvm to plan, god beliggenhed og meget stor have. Det andet er et byg selv tilbud. 150 kvm, et plan, noget mindre have, men kan først stå færdig et par måneder efter min termin. Prisen på de to huse er ca det samme. Så, hvad ville DU vælge? Et ældre hus der kræver noget istandsættelse, men som tilgengæld kan stå klar til når baby kommer? Eller et splinter nyt hus, hvor du tilgengæld skal bo nogle måneder i lille bitte lejlighed....... Decisions decisions....

25-10-2013
Tona
Tona
Barn på 3 år og 10 måneder

Man kan også finde en god advokat på https://legalhero.dk eller direkte på https://www.boligadvokat24.dk

11-09-2019
nicho23
nicho23

Det er et svært valg. Har i rådført jer med en boligadvokat? Jeg kan anbefale https://www.nemadvokat.dk/boligadvokat/

18-01-2019
Nicona
Nicona

Tak for alle de gode inputs! vi har længt om længe skrevet under på købskontrakten på grunden :) og vi er meget glade for vores beslutning! nu står den så på valg af byggefirma - tror vi hælder til Bulow! det bliver en spændende tid vi går ind i!

12-11-2013
Tona
Tona

Det kommer jo an på, hvad i er til, når i nu har chancen for at vælge? Jeg tænker også, at det kommer an på, hvor meget vedligeholdelse det gamle kræver? Jeg ville, som udgangspunkt, vælge det helt nye - Så skal i ikke bekymre jer om huset, når baby kommer, og i kan sagtens være i den lille bolig med baby i den første tid :-)

26-10-2013
3eNgLeBøRn
3eNgLeBøRn

Driften incl vedligeholdelse vil gøre jeg som udgangspunkt ville vælge det nye ! Afhængig af hva der er med i prisen ? Snakker vi lav energi, standart køkken ( det er normalt den lave prisgruppe) hvilket gulv - har du overvejet havanlæg - også et beløb der nærmere sig 100.000,- plus det er åbnet ! - disse ting skal du holde op mod de ældre hus hvad er driften i det ? Hvornår skal de dyre ting udskiftes og hva gør det ved driften ? - samt den tid der går med byggeriet er dyrebar tid med bebs ! Jeg ville købe nyt hvis jeg fik det rigtige for pengene. Men er lige flyttede i et nyt indkøbt hus fra 1969 og vi elsker det på trods af der er meget vi skal lave på sigt - (-; nb husk at overvej 2 plan trapper - børn og når i blir gamle, pøj pøj ( nb er uddannet inden for byggeri og arbejdet med projekt salg )

26-10-2013
Louie6
Louie6

Beliggenhed beliggenhed og beliggenhed er det vigtigste element hvis i engang vil flytte igen jeg tror jeg havde valgt det gamle hus hvis det lå et sted hvor jeg var glad for at være det kan et nyt hus ikke opveje hvis det ligger ude hvor kragerne vender

26-10-2013
Ceciliana
Ceciliana

Jeg ville vælge nyt - alternativt et ældre hus, der IKKE kræver renovering. Renovering og baby er no-go med mindre man er super zen!

25-10-2013
TerminSep13
TerminSep13

Jeg ville vælge det nye. Der er meget at se til med en lille ny, så projekt istandsættelse kommer til at vare lææænge!
Taler af erfaring!! Man vil hellere bruge tiden på den lille ny end at tage arbejdstøjet på hver dag!

25-10-2013
Pumba66
Pumba66

jeg havde valgt gør det selv huset for elsker at kunne sætte mit helt eget præg på det. vi total renoverede vores hus inden indflytning og elsker det stadig nu 5 år senere hvor jeg stadig kan få den der "vi har sgu gjort det hele selv og det er fedt"-følelse! det er uvurderligt!! desuden ville jeg aldrig vælge to plan med børn. ikke fordi jeg er bange for børn og trapper, men næsten alle jeg kender som har det bliver så dovne at de ikke gider ta trappen og lige pludselig bliver der skiftet ble, børstet tænder og skiftet til nattøj midt i stuen, hvilket efter min mening er lidt utidigt når ungerne pludselig sidder i sofaen med bar røv (men er nok også ret sippet med sådan noget). Håber i vælger det rette for jer og jeres familie. held og lykke med det.

25-10-2013
shanoma
shanoma

Jeg ville vælge det gamle. Jeg vil gerne have en større have, to plan og lidt gammel charme...

Jeg er overhovedet ikke til nybygget...

men det er jo bare min mening. Det skal være jeres mavefornemmelse der afgør det...

25-10-2013
MutterGadegård
MutterGadegård

Jeg ville helt klartvælge det gamle... Er ikke så meget til de nyrer huse, de gamle har lidt mere charme og sjæl. :)

25-10-2013
Rina_87
Rina_87

jeg havde personligt valg Det nye. baseret på at det nye kun er i et plan. Jeg har boet i et to plans hus en gang, og må indrømme at jeg helst ikke gør det igen efter jeg har fået børn.

25-10-2013
Louise1988
Louise1988

Syntes det afhænger af mange ting :) beliggenhed, indretning, behovet for havens størrelse, det gamle hus stand osv :) det er med at opveje fordele og ulemper :) tror begge dele kunne være gode muligheder men det handler vel om at vælge det hus med flest fordele:)

25-10-2013
19kisser85
19kisser85
Barn på 2 år og 4 måneder

Jeg ville vælge det nye helt klart.

25-10-2013
CaLiHa666
CaLiHa666
Planlægger

Vi stod i lidt den samme forsvaret 3 år siden.
Vi valgte det gamle hus - men selvom vi fik mere plads i teorien- så var halvdelen af huset byggerod pga. renovering.
Er glad for vores valg, da det nye ville have lagt længere for centrum, børnehave osv. - så blot en ekstra vinkel:)

25-10-2013
Katha
Katha
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...