Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Måske snart enlig mor

Kæresten og mig har lige haft et skænderi. Tror vi er ved at gå fra hinanden. For vil ikke finde mig i det længere. Han har en søn på 7 år fra et tidligere forhold, han mener så at det er ok at have samværet med ham i hans eks's hjem og ikke i vores fælles hjem. Han har flere gange sagt at nu bliver det anderledes men det sker aldrig. Han siger at hans søn kun ønsker at være hjemme, sammen med sin mor og ældre søskende. Hvis jeg vidste at hans eks ikke ønskede ham tilbage ville jeg måske have det lettere med det, men ved at hun håber på at han kommer tilbage. Er også bange for at han inderst inde ikke helt ønsker at hun skal give slip på på ham. Når jeg sidder og læser hvad det er jeg skriver kan jeg godt se at vi nok ikke har ret store chancer for en fremtid sammen. Havde bare lige brug for at komme ud med det.

28-10-2013
Emmamikkelsen
Emmamikkelsen

Vil lige give en update. Vi har fået snakket noget nærmere om hvorfor han ikke helt er indstillet på at stoppe samværet hos eksen. Han savner åbenbart også samværet med de store børn som ikke er hans, samtidig siger han også at han vil os og ikke vil give op på os. Har for langtid siden fortalt ham at de store selvfølgelig også er velkommen hos os hvis de ønsker det, det gør de så ikke. Har det stadig svært med det, føler mig som en bitch når jeg at det må stoppe. Skal dog lige nævnes at de store er sidst i teenager alderen.

02-11-2013
Emmamikkelsen
Emmamikkelsen

Tror du har ret, tror ikke at han tør gå imod sin eks. Hun har helt sikkert meget at gøre med at drengen kun ønsker samvær hos hende. Har fortalt ham at enten sker der en ændring i måden det foregår på ellers går jeg fra ham og flytter med vores datter. Det reagerede han lidt på, men tvivler at der kommer til at ske en forandring.

30-10-2013
Emmamikkelsen
Emmamikkelsen

Jeg tænker, at du skal til at lave noget rigtigt spændende de weekender, hvor han er hos sit barn og eks.

Arrangere sommerhus overnatninger med venner og bekendte, ture rundt i Danmark, sammenkomster sammen med andre med børn osv.

Så kommer han jo til at føle sig udenfor, og du får vist ham, at der er et liv uden ham.

 

Desuden får jeres barn og hans søn aldrig et søskende forhold, når de ikke ses. Selvom han siger, at det kommer, men det gør det ikke, hvis der ikke ændres på tingene.

Og ja, jeg synes, at han spiller på 2 heste, og han bruger sin søn, som en rigtig dårlig undskyldning.

29-10-2013
karin32
karin32

prøv at forklar ham at du også gerne vil være en del af hans søns liv og at du ikke kan det når det foregår på den måde. forklar ham at du føler han har 2 familier. jeres og hendes og at du ikke kan klare det.

uden at kende jer tror jeg at det er eksen der vælger at det skal være sådan og at han ikke kan (orker/tør) tage kampen op for at få sin søn hos ham ved samvær.

samværet ville sikkert være bedre for ham også hvis det kunne være i vante omgivelser.

er det en hel weekend han er hos eksen eller kun en dag?

29-10-2013
morbritt85
morbritt85

Altså i må ikke tro at det først er nu jeg ønsker en forandring, det har jeg gjort fra det tidspunkt vi blev seriøse, så det er nok snart i 3 år. Ved godt hvad i tænker nu, hun er da selv skyld i det hvis hun har fundet sig i det så længe. Hvis i tænker det har i jo helt ret, jeg har fundet mig i det længe. Men nu er det ikke kun mig der går ud over men også vores datter. Som du skriver får de jo ikke et søskende forhold hvis det fortsætter sådan her. Har også brugt det som argument, men han mener at det skal de nok nå at få.

29-10-2013
Emmamikkelsen
Emmamikkelsen

Nogen af jer som har dele børn, hvordan foregår samværet hos jer?

28-10-2013
Emmamikkelsen
Emmamikkelsen

Det har jeg prøvet at sige, der til siger han at han da godt kan se at det ikke vil være rart, men at jeg ikke har noget at bekymre mig om.

28-10-2013
Emmamikkelsen
Emmamikkelsen

Tvivler ikke på at han elsker mig og egentlig gerne vil at vi skal være sammen, han kan bare ikke forstå at jeg synes det er så forkert at samværet foregår hos hans eks. De weekender kan vi jo ikke rigtig lave noget sammen som familie da han da er hos sin søn og eks.

28-10-2013
Emmamikkelsen
Emmamikkelsen

Næh hun mener at jeg er grunden til at han ikke kommer tilbage til hende og det har hun jo på sin vis jo også tildels ret i, selv om kæresten siger at han ikke vil tilbage til hende hvis vi går fra hinanden.

28-10-2013
Emmamikkelsen
Emmamikkelsen

Et rigtig godt forslag, vil da prøve at nævne det igen for ham, men sidst jeg foreslog det virkede han ikke interesseret i at lave om på samværet.

28-10-2013
Emmamikkelsen
Emmamikkelsen

Det har jeg så ikke lige, da jeg ved at eksen ikke kan lide mig, så tror ikke at der vil komme noget godt ud af det, men vil da prøve at foreslå det.

28-10-2013
Emmamikkelsen
Emmamikkelsen

Du har helt ret og ja jeg er klar over at det måske betyder at jeg må flytte gå fra ham. Men jeg ved at jeg ikke vil fortsætte sådan. Til det andet ja det kan godt være at det er det hans søn reelt ønsker, men han har jo ikke prøvet andet så hvem siger at han ikke også vil synes om at have samvær med sin far hos os.

28-10-2013
Emmamikkelsen
Emmamikkelsen

Ja jeg har fortalt ham hvad jeg tænker og føler. Han mener ikke at han gør noget forkert og virker ikke interesseret i at lave om på det.

28-10-2013
Emmamikkelsen
Emmamikkelsen

op

28-10-2013
Emmamikkelsen
Emmamikkelsen
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...