Sansegynge

Jeg er mor til Vigga på snart 6 måneder og vi har døjet rigtig meget med kolik og ondt i maven siden hun var helt lille. Jeg har troligt travet rundt med hende vuggende i armene natten lang og masseret maven. Det er heldigvis blevet meget bedre men hun har stadig tilbagefad især nu hvor vi er begyndt på grød. Jeg har været så heldig at få en original sansegynge og den dag da jeg hentede den fortalte han at den var rigtig god til børn med kolik da den stimulerer maven som jo er det samme som os natte vandrende mødre gør når vi vugger barnet og masserer deres små maver for at lindre. Jeg har nu afprøvet den de dage hvor hun stadig har ondt i maven og jeg må sige at det bare virker!! Hun får sutten, hendes højt elskede nusseklud og et tæppe over sig (det resulterer nemlig oftest i at hun falder i søvn) og så gynger jeg hende blidt mens jeg synger for hende og der går ikke længe inden hun falder helt til ro. Jeg ved der er mange der bruger slyngevugger til deres kolik børn men jeg ser meget størrer muligheder med en sangsegynge. Slyngevuggen kan kun bruges mens de er små  hvor imod sansegyngen kan bruges i flere år. sansegyngen udfordre dem også morotisk og stimulere det indre øre og der med deres balance. når børnene bliver lidt ældre kan man få et telt til at sætte uden over den så det bliver en lille hule. Det tror jeg hvertfald bliver et kæmpe hit her hjemme. Jeg har fået den ignnem sansegynge.dk Det var bare et godt råd fra en kolik mor til en anden

04-11-2013
Dorthe
Dorthe
Barn på 2 år og 6 måneder

Mht ondt i maven, luft der ikke kan komme ud. Vores søn havde spædbørns kolik, vi prøvede alt.. Hvad jeg tror der hjalp os var en blanding af zoneterapi, biogaia dråber, ig fennikel the. Det var min svigermor der anbefalede mig det, var lidt skeptisk. Lille manden fik ca. 20 ml og det satte gang i prutteriet😊 Vi købte også slyngevuggen, som er fantastisk..

22-03-2014
MarleneH
MarleneH

den ORIGINALE sansegynge kan holde til 100kg og er godkendt:)

20-11-2013
hougaard1802
hougaard1802

Ja vi er så glade for den, den har reddet vores liv flere gange! Den er nem at tage med og fylder ingenting, vores datter elsker den, hun er nu 7 måneder og sover stadig i den, den går op til 12 kg :-) kan kun anbefale den!

06-11-2013
bubblesaresweet
bubblesaresweet
Barn på 3 år

Vi har Nature sway slyngevuggen den koster 1500 :-)

04-11-2013
bubblesaresweet
bubblesaresweet
Barn på 3 år

Jeg er også så glad for vores sansegynge, har dog også en slyngevugge som hun stadig bruger (7 måneder gammel), men den koster det hvide ud af øjnene, hvor sansegyngen er væsentlig billigere og ja den kan bruges i mange år (op til 70 kg, siger vores). Vores datter elsker at ligge på den, jeg har sat en lille uro i toppen af den og hun kan ligge der længe og bare slappe af og kigge på uroen, mens jeg gynger hende :-)

04-11-2013
bubblesaresweet
bubblesaresweet
Barn på 3 år

Den er super smart og vi overvejer en til vores datter på 20 mdr og en lille til marts. Jeg tænkte bare på om de ikke vænner sig til at blive vugget i søvn??

04-11-2013
Medos
Medos

Tak for rådet!!! Det må afprøves!

04-11-2013
LisbetVE
LisbetVE
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...