Hvor tidligt kan man komme til at give barnet dårlige vaner?

Hej Alle Min kæreste og jeg har snakket meget om på det sidste om, hvor gamle børn er inden de påtager sig vaner? Vi har en datter på 3.5 mdr og hun har til vane ikke at ville falde i søvn om aftenen og det ender altid ud med at hun skal være ved en af os i armene for at falde i søvn. Hvilket jo er dejligt hyggeligt når det så skal være, men os en dårlig vane når hun blir ældre Har I nogen erfaringer med vaner?

04-11-2013
CamillaIMB
CamillaIMB

Rutiner, rutiner, rutiner er kodeordet. Det samme ritual HVER gang man putter. Og ja start tidligt:) børn bliver trygge ved rutiner. Vores lillemanden på knap 2 måneder er netop begyndt at kunne falde i søvn selv og det er efter vi er begyndt at putte ham på samme måde hver gang. Før det sov han osse i armene på mig. Det tog tre dage og nu falder han i søvn så snart vi lægger ham i vuggen. Det er skønt!!! Mine arme var ved at falde af til sidst! :)

05-11-2013
LisbetVE
LisbetVE

Tak for jeres svar

Jeg tænker os at det først er fra omkring 6 mdr måske, men kæresten mener allerede fra nu af. Men det bunder nok osse i at vi har de problemer om aftenen som det eneste tidspunkt på dagen.

Har I os problemer om aftenen?

04-11-2013
CamillaIMB
CamillaIMB

Har gjort det med begge mine børn, at jeg prøver at lægge dem i deres seng først( altså fra de var ca.2-3 mdr.) nogle gange var det fint og de faldt i søvn. Andre gange ville de helst op i armene. Min yngste på 6 mdr. Har været hurtigere til at sove selv. Nok fordi jeg startede før med at lægge hende selv. Fra de var 3-4 mdr har de kunne sove alene om aftenen.

04-11-2013
NadiaP1
NadiaP1

Ifølge min sp er det først efter 8 måneder at man kan give dem dårlige vaner :)

04-11-2013
SaraKruse
SaraKruse
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...