Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Hjertebanken

Puha mit hjerte hamrer afsted i dag, jeg har lige prøvet at tælle slag pr. minut, men måtte opgive efter 30 sek. der var jeg oppe på over 70 slag! Jeg føler mig meget udmattet, men ikke mere end ellers, er i dag 35+4 nogen der ved om det er normalt??

07-11-2013
hsks1
hsks1

Lige en lille Update :-) var til lægen i formiddags og de lavede en ekg scanning af mit hjerte og min puls kører på højtryk, men mit blodtryk er helt perfekt så jeg skulle bare gå hjem og slappe godt af, hvilket jeg jo bare er så enormt dårlig til når nu der er en masse man gerne vil have gjort ;-)

08-11-2013
hsks1
hsks1

Jeg har også en høj puls, den ligger på minimum 100.. Og derfor har jeg fået lavet alverdens undersøgelser, Ekg, blodprøver osv. og da de ikke viste noget sendte min læge mig på hjertemedicinsk hvor jeg skulle have en holtermonitor på i et døgn(den måler hjertets slag) og fik lavet ultralydsscanning, men lægerne på hjertemedicinsk sagde at det var ganske normalt og at de slet ikke så nogen grund til at jeg var blevet henvist.. Når man er gravid har man mere blod i kroppen og samtidig er der ikke så meget plads hen mod slutningen og så skal hjertet slå hurtigere for at pumpe blodet rundt.. Så de mente at lægen overdrev.. Så der var ingenting her, men man kan selvfølgelig godt fejle noget, så få det hellere undersøgt😊

07-11-2013
Male9365
Male9365

Det havde jeg også ved min første graviditet, og efter mange undersøgelser fandt de ud af, at min stofskifte var for lavt.. - de er ganske ubehageligt, og have det sådan, så skynd du dig heller og få en tid hos lægen :)

07-11-2013
miadansemus
miadansemus

Ja går også stærkt ud fra at antallet vil være sådan ca. det dobbelte ;-) nu går jeg tidligt i seng og ringer til lægen i morgen hvis den hamrer ligeså stærkt derudaf.

07-11-2013
hsks1
hsks1

hvis det er kan du jo tælle i 6 sek og gange med 10 :-) men den puls lyder meget høj :-( jeg ville kontakte lægen og få målt blodtrykket

07-11-2013
FrkPrincess
FrkPrincess
Barn på 3 år og 4 måneder

Jeg havde lige lagt i næsten 2 timer, og gik derefter i bad og det var så her jeg bemærkede det, MEGET tydeligt. Jeg har også både spist og drukket godt i løbet af dagen synes jeg selv, så det vil være underligt hvis det er det.

07-11-2013
hsks1
hsks1
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...