Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

frustreret

hej piger. er sgu en smule frustreret og det går mig på .. jeg er i 16 uge, mig og min kæreste har altid haft sex min. hver dag. men efter jeg er begyndt a få mave på (barn nr 2) så føler jeg slet ikke han gider mere. de sidste to uger har vi måske gjort det 4 gange MAX!!!! han er MEGET overbeskyttende og sir at han er bange for at det sex vi har vil skade :S føler lidt det er en lam undskyldning og at det er fordi han ikke tænder på mig mere og så kan jeg så ikke lade være med a tænke a han på et tidspunkt bare vil  få det et andet sted fra :( har sagt det hele til ham og han sir han blir ked a det når jeg tror sån om ham men det var det faren til min søn på 5 år gjorde og det ved han godt!!!!   what to do !!???

07-11-2013
Prinsesse89
Prinsesse89

Jeg har 3 børn og vi har haft et aktivt sexliv i alle tre graviditeter uden at der er sket noget, så det kan du sige, hvis det er det, det handler om. Og med aktivt mener jeg både væsentligt ud over missionærstillingen og ofte.

Ellers send ham en tur forbi lægen eller slæb ham med til jm og lad ham selv, evt. alene, tage en snak med en fagperson, så han kan stille de spørgsmål, som han har.

Og hvis han ligesom bare slet ikke tænder på "tykke damer med baby", så må han lægge sig i selen for at bekræfte dig på anden vis. Vores primære kontakt i forhold til at bevare vores forhold er goddag- og farvel-kys OG -knus HVER gang, også for at hente en liter mælk og 5-10 min. kærestetid, inden vi lægger os til at sove. Det har sådan set ikke noget med sex at gøre.

Muligheden er også min. 1 dag om ugen, lægges mobil, internet og facebook væk senest kl. 8 og I ser fjernsyn eller en film sammen, snakker, spiller et spil, eller hvad I nu synes er hyggeligt. Det behøver ikke være blomster og gave (koste penge).

08-11-2013
Randi2010
Randi2010

Ja og det har jo sat varige mén hos mig. Ikke nok med a man er bange for a han skal gå et andet sted hen men også det a man kan komme til a stå alene med det hele en gang til o det gør mig bare så ked af det. Måske tænker jeg også over ting der ikke er grund til a tænke over :D hehe

08-11-2013
Prinsesse89
Prinsesse89

Hvad med at give ham blowjob og han slikke dig? Det er stadig nydelse og har ikke noget betydning maven er der :) Min elsker når jeg hiver bukserne af ham ;) Bare et forslag så mab stadig kan være intime sammen. Jeg har et nedsunken blære som gør det kan gøre rigtig ondt med sex. Så de dage det gør ondt giver jeg ham et blowjob :)

07-11-2013
Rikke1989
Rikke1989

Nogle mænd reagere på graviditeten og får mistet lysten pga tanken om hans søn/datter ligger derinde og ikke pga dig. Min kæreste var heller ikke for at have sex da jeg fik mave, de sidste 3 mdr gjorde vi det slet ikke fordi min mave var så stor og baby var vildt aktiv - vi er stadig sammen og havde rigtig godt sexliv igen da jeg var klar efter fødslen :)

Så i må snakke rigtig meget sammen om det og så er det vigtigt du ikke donker ham oven i hoved over det hver dag. Du må stole på ham og hans kærlighed til dig :) Kommunikation, kommunikation, kommunikation.... :)

ps f*ck hvor jeg væmmes af at høre mænd der laver sidespring...

07-11-2013
shawn2013
shawn2013
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...