Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

får snart nok

Min kæreste har haft fast job i 2 måneder nu. han klager tit over den behandling han får fra sine chefer og af hvad han fortæller kan jeg godt følge ham i mange af tingene. han går til 30 kr mindre end de andre sammen med en anden der blev ansat samme dag som ham. han bliver ikke sendt ud på opgaver som giver tillæg. da han var oppe og spørge efter regntøj fik han skæld ud. han har kun fået udleveret halvdelen af sit arbejdstøj og tør nu ikke spørge efter resten. det jeg så snart er ved at få nok af er at han kommer hjem og brokker sig til mig og forventer at jeg har svarene og løsningerne og når jeg siger til ham at han skal ringe til sin fagforening og snakke med dem blir han sur og siger at det har han ikke tid til. han arbejder jo fra 7 til 15 og når han kommer hjem vil han gerne slappe af. forklarer ham at hvis han hellere vil slappe af og lave ingenting istedet for lige at ringe til fagforening og snakke med dem en times tid så er det jo fordi han egentlig ikke vil gøre noget for at løse problemet og så vil det altså fortsætte. han siger så at jeg er imod ham og at jeg ikke vil gøre noget for at det bliver bedre for hans situation. her til morgen ville han melde sig syg så han kunne ringe til fagforeningen og snakke med dem og da jeg sagde at jeg synes det var en dårlig ide da han jo har masser af tid efter job til det blev han igen sur og sagde at det var min skyld hvis han ikke fik de tillæg og de ting han har ret til på jobbet og at han var ved at være godt træt af mig. jeg sagde at jeg ønsker at han også har et job i næste uge. han har haft en fraværs dag en gang om ugen siden han startede. enten pga sygdom eller min graviditet. jeg vil godt ringe sammen med ham til fagforening og hjælpe ham men jeg synes altså det er et åndsvagt grundlag at melde sig syg på fordi man gerne vil slappe af når man får fri. han opfører sig bare som en forkælet teenager der vil ha alt hvad han peger på og vil ha at jeg ordner alle hans problemer. er ved at blive godt træt af det og kan ikke forklare ham at sådan er det altså at være voksen og have et job for så blir han sur og siger at det hele er min skyld og at jeg kun angriber ham da han ikke lytter til hvad der blir sagt. undskyld at jeg belemre jer med mine problemer men nu skulle det altså ud.

08-11-2013
morbritt85
morbritt85

Det havde jeg simpelthen ikke fundet mig i det der.. hallo mand vågn op.. man skal kæmpe sig op ad stigen ellers flytter man sig jo aldrig og bliver rost for det..! Og hvis det var min mand så var han fandme blevet lukket ude i hundegården til at kan opføre sig ordentlig overfor sin egen gravide dame! Jeg bliver helt arrig indeni på dine vegne.. Han skal simpelthen tage ansvar for sine egne handlinger.. bevis du er noget værd kan du sige til ham.. jeg ville som arbejdsgiver ikke være stolt af min ansatte hvis de har en ugentlig sygedag... det viser dårlig arbejdsindstilling og uansvarlighed - ja jeg ville tro han ikke ville sit job, men kun er der for pengenes skyld - hvis han ikke vil snakke med sin chef om det så er der jo kun en vej og det er til fagforeningen - afsted med ham!

Han skal overhovedet ikke give dig skylden for noget som helst! Vil han ikke følge dig i din graviditet så lad ham hellere passe sit arbejde - men man tænker da om denne teenagemand - er han klar til at blive far? Når der er en baby i huset så er der ikke plads til denne slags barnlig opførsel fra hans side. Giv ham en reprimande og sig at der er vigtigere ting i jeres liv lige nu end hans brok - det kan løses hvis han bare gider.

Undskyld - jeg føler med dig og det er bestemt ikke for at nedgøre ham totalt eller kalde ham en dårlig far - men det er simpelthen ikke i orden at han lader sine frustrationer gå udover dig.! Du er også ekstra følsom når du er gravid og du skal tænke på dig selv fremfor ham.

Stort kram..

08-11-2013
NyUngMor
NyUngMor
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...