Savner det sku..

hej! :-D - Sad lige og tænkte på, jeg elsker jo min søn overalt på jorden, og vil selfølgelig være sammen med ham 24 timer i døgnet, men alligevel, nu har jeg gået hjemme i 6 måneder, troede aldrig jeg ville sige det, men jeg SAVNER 12 timers vagter, ondt i fødderne og stressen, og presset ved mit arbejde.! keeeder mig sku lidt herhjemme, savner mit arbejde som Kokkeelev, selvom det er det hårdeste jeg nogensinde har prøvet.... er jeg helt syg, eller er der andre der har det sådan? og hvad savner i ved jeres job? 

12-11-2013
Freja94
Freja94

Åh ja jeg savner at lave noget, savner st studere! Og min datter er kun 5 uger, men tror det helt normalt når man nu er rimelig låst til hjemmet med den lille :)

27-11-2013
Bodyeffex
Bodyeffex

Ja jeg har det på samme måde, savner så meget at komme ud blandt folk, jeg blev sygemeldt tidligt i graviditeten, så jeg har gået hjemme i 11 måneder, min datter er 7 måneder og jeg keder mig så meget! Jeg savner at snakke med folk, andet end min kæreste, ser selvfølgelig stadig mine veninder, men ikke så tit! Og ligesom du siger, så savner jeg også de der vagter fra morgen til aften savner at kunne smidde mig på sofaen når jeg har lyst og bare ligge og dovne en gang imellem, savner at kunne tage i biografen med min kæreste uden at det skal planlægges flere dage/uger forinden ;-) men jeg elsker selvfølgelig min datter ubetinget!

12-11-2013
bubblesaresweet
bubblesaresweet
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...