Savner det sku..

hej! :-D - Sad lige og tænkte på, jeg elsker jo min søn overalt på jorden, og vil selfølgelig være sammen med ham 24 timer i døgnet, men alligevel, nu har jeg gået hjemme i 6 måneder, troede aldrig jeg ville sige det, men jeg SAVNER 12 timers vagter, ondt i fødderne og stressen, og presset ved mit arbejde.! keeeder mig sku lidt herhjemme, savner mit arbejde som Kokkeelev, selvom det er det hårdeste jeg nogensinde har prøvet.... er jeg helt syg, eller er der andre der har det sådan? og hvad savner i ved jeres job? 

12-11-2013
Freja94
Freja94

Savner mine kolleger, at blive stimuleret af voksne mennesker, at gøre mit arbejde som jeg er god til, at komme ud af døren om morgenen og hjem om eftermiddagen - ja jeg ku blive ved :-)

27-11-2013
mejo81
mejo81

Åh ja jeg savner at lave noget, savner st studere! Og min datter er kun 5 uger, men tror det helt normalt når man nu er rimelig låst til hjemmet med den lille :)

27-11-2013
Bodyeffex
Bodyeffex

Du er da helt normal. Ser ikke noget forkert eller mærkeligt i at have det som Wu beskriver. Nogen får den følelse meget tidligere... Du må jo prøve aligevel at nyde de sidste måneder, så skal du nok komme ud til gryderne igen :-)

27-11-2013
Annedol
Annedol

Nogle dage har jeg det på præcis samme måde! :) elsker min søn på knap 5 mdr over alt på jorden, men nogle gange vil jeg da gerne lige have en dag for mig selv og gøre hvad jeg vil og komme ud og lave noget. Starter først op på skole igen til maj næste år og nogle dage kan jeg simpelthen ikke vente, men nogle vinter morgener er jeg også glad for at være hjemme...
Tror det er helt normalt! :)

27-11-2013
shawn2013
shawn2013

Jeg savner mine kollegaer helt vildt . Savner at bruge min hjerne. Savner cykelturen til og fra arbejde.

12-11-2013
lena_berry
lena_berry

Ja jeg har det på samme måde, savner så meget at komme ud blandt folk, jeg blev sygemeldt tidligt i graviditeten, så jeg har gået hjemme i 11 måneder, min datter er 7 måneder og jeg keder mig så meget! Jeg savner at snakke med folk, andet end min kæreste, ser selvfølgelig stadig mine veninder, men ikke så tit! Og ligesom du siger, så savner jeg også de der vagter fra morgen til aften savner at kunne smidde mig på sofaen når jeg har lyst og bare ligge og dovne en gang imellem, savner at kunne tage i biografen med min kæreste uden at det skal planlægges flere dage/uger forinden ;-) men jeg elsker selvfølgelig min datter ubetinget!

12-11-2013
bubblesaresweet
bubblesaresweet
Barn på 3 år og 5 måneder

Jeg savner også et job! Min barsel slutter til januar, men er desværre ledig. Jeg savner mest at se mennesker hver dag, hjælpe mennesker, og bare være social! Jeg bor med min mand og søn et sted, hvor jeg ikke kender så mange. Så de fleste dage ser jeg kun min mand og søn. Det bliver meget ensomt og ensformet :)

12-11-2013
Enmandshaer
Enmandshaer
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...