Når det går løs, hvad så??

Jeg er alene med min datter på 5 1/2 og venter nr 2 til marts (stadig alene) Jeg er en lille smule nysgerrig efter at høre hvordan andre i samme båd gjorde når det var tid til fødsel. Er hun i børnehave el er det om aftenen så jeg ikk så nervøs. Men hvad pokker gør man hvis det sker midt om natten. Hvordan kan jeg forberede mig bedst muligt, så min datter også bliver taget hensyn til.

14-11-2013
SidseMor
SidseMor

Vi har allerede nu allieret os med vores bedste vennepar.. Og har aftalt når det går igang (uanset tidspunkt) bliver der ringet til min veninde og så tar vi det stille og roligt, og køre mod sygehuset og aflevere bassen på vejen ( de bor 5 min. Kørsel fra sygehuset), så når vi at kysse ham farvel, også så han er klar over hvem han er hos

30-12-2013
nitascha
nitascha

jeg var også alene da jeg fik min datter, der havde jeg en aftale med mine forældre om at de kom og hentede mig når det gik løs så jeg kunne komme på hospitalet og ikke skulle være helt alene og alt det der. de bor ca. 1,5 time fra mig, så vi havde aftalt at jeg skulle ringe med det samme jeg var sikker på at det gik igang, da min mor kun har haft meget hurtige fødsler. det gik igang kl ca. 3.30 og vi nåede da hospitalet i tide :) hvis alt andet glipper ville jeg lave en lignende aftale med en eller anden. det kunne også være en ide at få en aftale i hus om en evt overnatning for din datter den første nat eller to nu da du er alene, det kender jeg en del der har haft stor glæde af :)

kram herfra

29-12-2013
Marianne91
Marianne91
Barn på 2 år og 11 måneder

Min søster har forsikret mig om vi nok skal finde en løsning... Jeg var også mest nysgerrig efter, hvad andre i min situation havde gjort. Er sikker på alt sammen løser dig når tid er. Jeg takker i hvert fald for input og forslag.

24-11-2013
SidseMor
SidseMor

Har du ikke en veninde der bor tæt på? Eller snakker du med faren? :)

24-11-2013
Nannamp
Nannamp

Hvad med nogen af de andre forældre i den stores institution.de er nemme at få lavet netværk med hvis du er lidt opsøgende med legeaftaler etc. Måske der derimellem var bedstevenner for livet, den store kender dem sikkert bedre end du gør???

21-11-2013
Omor
Omor

Hvis det er om natten kommer farmor hjem til os, så han ikke skal vækkes.

20-11-2013
Miss Lurifax
Miss Lurifax

Hvad med bedsteforældre?

Vi har allerede allieret os med hvem der skal ringes til, og der er flere på hånden hvis nu en af dem skulle være forhindret.

Min mor skal med til fødslen - og min forlovede selvfølgelig, så det er de andre bedster vi trækker på og alternativt en af mine helt tætte veninder.

Både vi og min mor har bil, plus at vi har allieret os med min mors veninde som hvis det skal gå stærkt, kører med og aflever min søn os farmor, så vi ikke skal gøre det først, hvis det bare går virkelig hurtigt.

20-11-2013
Miss Lurifax
Miss Lurifax

Egentligt er dine problemer jo ikke så meget anderledes end for par, der allerede har børn i forvejen. Men du er naturligvis ene med dine bekymringer om det.

Vi er flyttet til en ny by og kender endnu ingen her godt nok til, at vi vil kunne overdraget vores barn til dem, når nr. 2 engang skal komme. Vi har heller ingen bil, men alt det kan naturligvis nå at ændre sig inden det bliver aktuelt.

Hvis du lister alle muligheder op for hvem, der kan tage sig af dit barn, så er det måske muligt at lave en slags vagtplan, så de forskellige personer ved, at hvis du går i fødsel her, så har de lovet at være klar til at tage sig af dit barn i de tre dage. De næste tre dage er det en anden.

17-11-2013
Lofl f
Lofl f

Ja om natten ville det være muligt at han kom og sov hos hende. Da jeg jo meget gerne vil have min søster med til fødslen. Jeg er ikk i tvivl om man finder en løsning, var også vare nysgerrig efter om andre i samme situation havde nogen råd. Jeg har heller ikke bil og har 35 min til hospitalet, det hjælper heller ikke på situationen. Min søster og mand har bil, og det hele skal nok gå :)

16-11-2013
SidseMor
SidseMor

Kan se vi næsten er i samme situation! Jeg er næsten ved at få pip i låget over, at jeg ikke har en plan for hvordan og hvorledes med min søn på 6 år, når hans lillebror melder ankomst til feb. Men jeg har nok min søster som vil komme herhen og hendes kæreste så bliver ved hendes barn. Var det en mulighed at din søster's mand tager din datter imens?

16-11-2013
Christinamulle
Christinamulle

Hvis det sker i dagtimerne har jeg flere muligheder for at få hende hentet. Det er hvad jeg mener med det!! Og mht en snak med jordmoderen mener jeg at hun måske har nogen råd/erfaringer fra ligende situationer. Det jeg søgte var også erfaringer fra i samme båd som mig. Og hendes far er ikk en mulighed om natten da han bor langt væk!!!

16-11-2013
SidseMor
SidseMor

Min søster og svorger er dem det er tættest på min datter. Og min søster skal med til fødslen. Men jeg må undersøge mulighederne. Det kan jo bare være stressende når først det begynder, måske jeg skulle tage en snak med min jordmoder.

16-11-2013
SidseMor
SidseMor

Her tager mine forældre sig af vores dreng når lillebror eller lillesøster melder sin ankomst. Om det så er nat eller dag.

16-11-2013
Henri
Henri
Barn på 3 år og 8 måneder

Jeg overvejede at trække på min datters bedste kammerats forældre, hvis jeg var kommet rigtig i klemme. (Bedste kammerat = den hun besøger mest, altså det hjem, jeg satser på hun er mest tryg i) Men det hjælper ikke nødvendigvis om natten, hvor langt væk er dine nærmeste, som skal passe?

15-11-2013
Randi2010
Randi2010

Vi har lige fået nye naboer så ved ikk helt. Og min anden nabo er alene med en lille dreng. Men ja jeg må finde på en løsning og håber på det går læs mens hun er i børnehave :)

14-11-2013
SidseMor
SidseMor

Nu er jeg godt nok ikke alene, men tænker på hvordan i har det med jeres naboer, om de kunne være behjælpelige med at se efter hende indtil der kan komme nogen som kan passe hende.

Vi er lige flyttet for en måned siden, men har dog alligevel aftalt med vores naboer at de ser efter vores dreng, indtil der kommer noget familie (De bor ca. 1 time fra os),hvis det nu skal gå hurtigt der om natten...

Ellers må du jo tage hende med på sygehuset og få nogle til at hente hende der.

14-11-2013
trumle
trumle
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...