Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Hormonspiral - er det her normalt??

Hej :-) Jeg fik sat en hormonspiral op i februar i år. Derefter bletblødte jeg en del, men det blev mindre og mindre i løbet af de først 3-4 måneder. Efter 4 måneder blødte jeg slet ikke, men de sidste to måneder er jeg begyndt at pletbløde meget uregelmæssigt og dagligt at have muren i maven, og det gør ondt at have sex og jeg bløder derved eller efter. Min læge siger det er normalt at bløde uregelmæssigt med en spiral, men det her gør mig altså utryg. Samtidigt er det jo også vildt irriterende! Er der andre der har oplevet det samme?    Mvh Kamilla

18-11-2013
Caperucita Roja
Caperucita Roja

Altså hvis det var mig ville jeg ringe til den gynækolog som har lagt den og høre. Det er deres speciale og ville derfor være mere tryg ved deres svar end min læges, bare for en sikkerheds skyld..

18-11-2013
Naabdyr
Naabdyr

jeg fik sat en kobberspiral op for et par år siden og havde også smerter. min kæreste kunne også mærke den når vi havde sex. det viste sig så efter jeg fik den fjernet at den var alt for lang og skulle have været afkortet. gå til læge og bliv undersøgt for om den sidder rigtigt.

18-11-2013
morbritt85
morbritt85

:-)

18-11-2013
Caperucita Roja
Caperucita Roja
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...