Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Savner det intime

Nøj hvor jeg dog bare savner det intime min kæreste og jeg jeg ha de for to år siden da vi begyndte som kærester... Vi var jo over hinanden hele tiden ikke kun sexuelt men også bare ligge og putte og nusse.. Nu har vi fået et barn, og alt går op i dem (har et barn fra tidligere forhold)... Alt det der spændene nye noget er væk, og lysten er også.. Når vi endelig har sex er det med tanken om han ikk snart er færdig... :/ mit spørgsmål til jer skønne kvinder er, hvad kan man gøre, hvad kan jeg gøre for at få mere lyst og ikke bare syntes det er kedeligt..

19-11-2013
maria90
maria90

Tusind tak for svar.. Helt sikkert nogle jeg vil overveje at prøve, og så er der nogle vi bare skal :D

19-11-2013
maria90
maria90

Ja tak, håber det kan komme igen. Så håber jeg at min mand synes min gamle rynke krop stadig kan bruges, når børnene er store:))))

19-11-2013
bonnieogmads
bonnieogmads

enig med morbritt... Lav noget uden børnene.. Noget i gjorde i starten. I kan også udforske sex, prøve fx : bind for øjnene, og den anden skal så røre/kysse/slikke osv på nogle intime steder - eller finde nye steder. nogle er ''kilden'' i knæhasen, under fødderne, i siderne, ørene/flipperne, halsen, nakken, rundt om navlen osv. Eller prøv med noget flydende, eksempelvis chokoladesauce, og få ham/dig til at lægge en 'klat' af det, 10 steder på kroppen, hvor partneren så skal slikke det af... ^ Det var lidt for at kvikke op under kedlerne ;-) Så er der jo romantikken, med god middag, alene derhjemme, med fælles madlavning og stearinlys. Ingen forstyrrelser fra tv/radio, bare jer to. Eller man kunne lave noget sjovt sammen. At stå på skøjter fx? bowle, en tur i svømmehallen, Tivoli, zoo eller hvad der interesserer :-) God fornøjelse med, hvad du finder ud af. Og held og lykke med, at nyde sex igen :-)

19-11-2013
Majbrit Nielsen
Majbrit Nielsen

det sker desværre for de fleste uanset om der kommer børn ind i billedet eller ej. det er egentlig ret naturligt at det sker. det er forelskelsen der har lagt sig. prøv at få passet børnene og ta ud og spis og i biffen. nogle biografer har kyssesæder dvs 2 personers sofaer så man rigtig kan sidde og putte. i er nødt til at lave noget uden børnene er i nærheden så i ikke skal tænke på dem. pøj pøj med det :)

19-11-2013
morbritt85
morbritt85
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...