Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Hvad skal man pakke i tasken?

Hej tøser.. :). Jaaa så er det vist ved at være tid til at få det sidste på plads og der kommer den berømte taske jo så os.. Men er i tvivl om hvad der skal med på sygehuset ? Er første gangs mor så aner ikke hvad der er godt og ik godt at tage med ? :)

19-11-2013
SasLin
SasLin

kommer helt an på hvilket sygehus du skal føde på, i Herning har de alt til baby så det eneste vi skal have med er tøj til turen hjem, autostol og evt en bamse... til mig selv har jeg pakket: et sæt løst siddende tøj til hjem turen amme bh og indlæg bind fordi jeg ikke vil have bleer på vandrejournal spænder til håret og toiletsager til manden: 2 sæt tøj oplader til mobiler kamera nogle kiks og juice

19-05-2014
FrkGranger
FrkGranger

Jeg var så glad for at jeg selv havde taget natbind med da dem der var på Hvidovre mindede mere om bleer end alm bind og så nogle rare underbukser :-)

18-05-2014
Voss83
Voss83

j3g fik en ide fra en hjemme side om at man skulle huskevat tage en rulle toilet papir med i tasken, da det de har på sygehuset er som sandpapir, især lige når man har født, og formentlig er ret øm dernede.

08-04-2014
linegry25
linegry25

Jeg havde nærmest intet pakket men endte med akut kejsersnit og 2 dage indlagt. Og det jeg mindes jeg savnede mest var mit eget shampoo og balsam. Jeg kunne simpelthen ikke rede mit hår ud. Og så måske en god body shampoo og skrubbe klud. Lugtede af sved flere dage efter 22 timers veer til trods for flere bade....

21-11-2013
lena_berry
lena_berry

Jeg var indlagt i flere dage så jeg fik brug for det meste af det jeg havde pakket. Det meste af det er nævnt, men kunne godt have brugt en drikkedunk med tut så jeg kunne ligge og drikke. Man bliver mega tørstigt af den tørre luft. Shampo var også dejligt at have med. Løse bukser redde mig da jeg havde fået kejsersnit. Husk oplader til mobil og kamera.

21-11-2013
Tapirta
Tapirta

Jeg fandt ud af, at vi ikke havde haft behov for alt det, vi pakkede :P Men det kommer også an på, om I regner med at blive et par dage på hospitalet eller ej. Vi tog hjem dagen efter og det eneste, vi fik brug for var vandrejournalen, et sæt tøj til os hver, en toilettaske med tandbørste, hårbørste , deodorant og de andre småting. Og ja, så en autostol eller anden form for hjem transport :)
Men hvis du har langt hår, så husk endelig en hårelastik og eventuelt nogle spænder. Det vil du ikke fortryde ;)

20-11-2013
SaraEJ
SaraEJ
Barn på 2 år og 3 måneder

Mange tak for jeres svar :D

20-11-2013
SasLin
SasLin

Hårbørste
Elastik, hvis du ha langt hår .
Varme strømper og hjemmesko
Undertøj
Make up, hvis du bruger det til dagligt . Det var en vigtig ting i min taske ;)
Lift eller autostol til baby
Tæppe til baby

19-11-2013
Muura
Muura
Baby på 4 måneder

på listen fra libero (fandt den lige frem) står der: til mor: vandrejournal, ønskeliste, toiletsager (husk læbepomade), hårelastikker, behagelig skiftetøj til efter fødslen, hjemmesko, skjorte, amme bh og indlæg, notesbog til far: mobil/kamera/videokamera, frugt og kiks, skjorte, skiftetøj og toiletsager til baby: bleer str 1 og/eller 2, lidt tøj, stofbleer, lille tæppe eller dyne, fødselsdagsgave, autostol hvis i skal i bil hjem.

19-11-2013
morbritt85
morbritt85

Okay mange tak :D

19-11-2013
SasLin
SasLin

Tandbøste
Tøj til dig og baby -gerne tøj der sidder let på dig
ammeindlæg
Ammepude hvis du har sådan en (jeg havde stor gavn af den)
Dyne og sengetøj til den lille (nogle sygehuse har det)
Badetøfler hvis du bruger sådan nogen
Håndklæde så du kan komme i bad
Vandrejournal - min lå oven på tasken så vi altid vidste hvor den var

19-11-2013
Henri
Henri
Barn på 3 år og 5 måneder

har du bestilt babypakken fra libero? der er en lille håndbog med hvor der er en side med praktiske ting til tasken. ved ikke om man også kan finde den her på siden

19-11-2013
morbritt85
morbritt85
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...