Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Prævention -p piller

Hej . . Er der nogle af jer, der tager p-piller og ammer ? Jeg har en pige på 9uger og min læge mente ikke, jeg skulle starte på den, men overveje de andre former for prævention. . Jeg er bare bange for de andre ting . . Så vil høre om p-piller er lukket helt af for mulighed under amning ?

28-11-2013
Muura
Muura
Graviditetsuge 34

Jeg fik p-piller med min den store, den gang måtte jeg godt, det påvirkede ikke noget, bortset fra at jeg fik min mens, som måske ville være blevet væk, hvis jeg ikke havde taget p-piller.

Med nr. 2 og 3 har jeg fået minipiller (Cerazette) og de har heller ikke påvirket min mælkeproduktion.

29-11-2013
Randi2010
Randi2010

Det var da træls, at du fik det sådan MutterGG. Jamen, jeg tror også, at jeg venter med de prævention . . Så må jeg se det hele an om nogle måneder : )

29-11-2013
Muura
Muura
Graviditetsuge 34

De minipiller (dem der hedder Cerazette) man kan få i dag er akkurat lige så sikre som p-piller, og skal tages på akkurat samme måde :)

Dog vil jeg sige, at jeg i høj grad oplevede at minipillerne påvirkede min mælkeproduktion - min datter tabte sig i de 16 dage jeg tog pillerne, og hun var meget påvirket og ked af det.. Og så tabte jeg iøvrigt halvdelen af mit hår... *suk*. Alt i alt var det en rigtig skod løsning for mig!

Så jeg synes umiddelbart du skal vente med at tage hormonprævention til du ikke ammer så meget mere.. Ellers så tal med din læge om spiral, da det ikke påvirker amningen.

Og nej, du må ikke tage p-piller mens du fuldammer. Jeg fik p-piller i en meget kort periode, da jeg kun ammede to gange i døgnet. Men jeg tålte ikke pillerne længere, så jeg fortsatte med kondom indtil jeg fik spiral for 1½ mdr siden...

28-11-2013
MutterGadegård
MutterGadegård

Og de fungerer ligesom p-piller, ?

28-11-2013
Muura
Muura
Graviditetsuge 34

Der er østrogen i p-piller, så det er minipiller man skal tage mens man ammer :-)

28-11-2013
Majbrit Nielsen
Majbrit Nielsen

Min læge sagde også nej til p piller så jeg begyndte på mini piller :)

28-11-2013
Katrinedn
Katrinedn
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...