Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Svier.

Har ikke haft særlig meget sex med min mand siden jeg blev gravid da jeg har døjet meget med kvalme og opkast i 16-17 uger. Vi er småt begyndt igen da jeg ligepludselig har fået vildt lyst til sex og omvendt manden kunne be om der hverdag men det orker jeg ikke. Nok om det, det jeg er ude efter er at det svier når vi dyrker sex hvorfor?! Også en ting mere normal er jeg meget stram dernede men min mand synes jeg er blevet store dernede hvorfor??

04-12-2013
Medos
Medos
Barn på 3 år og 6 måneder

Ecovag anvendes netop til gravide, bruger dem selv lige pt og er 11 uger henne. Så det skulle der ikke være nogen fare for, men selvfølgelig er det altid en god ide at kontakte læge eller apotek først.

13-12-2013
MNmor
MNmor

Halløj det kan meget vel være sarte slimhinder, men hvis du er bekymret så kontakt din læge. Ecovag gar jeg tidligere brugt MEN jeg tror ikke man må bruge dem når man er gravid, hvis man fører dem for højt op, så kontakt evt apoteket inden brug :)

08-12-2013
Loveisinmytummy
Loveisinmytummy

Så lidt, håber det hjælper, for ved selv hvor irriterende det kan være. ;)

08-12-2013
MNmor
MNmor

Tak det vil jeg prøve

07-12-2013
Medos
Medos

Har samme problem og mit er grundet udtørret og sart slimhinde. Mit råd til dig er at du kan prøve nogle mælkesyretabletter ved navn ECOVAG, som kan købes i håndkøb på apoteket. De kan være med til at opretholde en naturlig balance i underlivet.

07-12-2013
MNmor
MNmor

Grunden til at svier kan enten være svamp eller din slimhinde er blevet sarte, det er meget normalt når hormonerne raser. Prøv at bruge glidecreme.

04-12-2013
Pumba66
Pumba66
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...