Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Fødselsforberedelse

Hej! Jeg er 23 år og har termin den 1. juni 2014. Jeg fylder 24 år i april måned. Jeg er lidt i tvivl hvad jeg skal tilmelde mig af hold ang. fødselsforberedelse. Enten gravide under 25 eller for kommende forældre i al almindelighed? Nogen der har efaringer? Der er også temaundervisning som min kæreste og jeg tager til, men jeg vil gerne på et hold også.

06-12-2013
Heidi 90
Heidi 90
Barn på 1 år og 9 måneder

Jeg var 25. Jeg havde nok valgt holdet der ikk var for dem under 25.

06-12-2013
SaraKruse
SaraKruse

Kan ikke udtale mig om gruppen til under 25, men gik selv til fødselsforberedelse til mødre. Mændene blev inviteret med til et enkelt møde, hvor en jordemoder var til stede og kunne fortælle nogle facts og svare på vores spørgsmål.

Så behøvede min mand ikke forholde sig til alt det der "hvad føler du..", "hvordan har du det..", men fik nogle facts på plads og fik nogle råd om hvordan han bedst kunne støtte mig. Det fungerede fint for os begge.

Selv om jeg synes mødeaftener nogle gange blev lidt langtrukne med "hvad er du mest nervøs for..", "Hvad tror du vil føle..", var jeg rigtig glad for at mødes med andre gravide. Det jeg var mest glad for var at få nogle gode råd og øvelser ang. vejtrækning og afslapning til når den store dag kom. Det fik jeg virkelig stor gavn af, så smertene var til at overskue og abstrahere fra. Jeg siger stadig, at jeg ikke synes veerne gjorde så ondt, og at fødslen var en fantastisk oplevelse.

06-12-2013
RitaLT
RitaLT
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...