Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Graviditets symptomer

Hej, Jeg sidder nu i min 7. uge af graviditeten og har oplevet ret mange af de graviditetstegn man kan få. Det jeg læser på netsider om kvalme passer tildels på mig. Altså jeg har kvalme næsten konstant, men så står der at man kan få lyst til bestemte fødevarer mens man ikke kan fordrage andre. Men er det normalt slet ikke at have lyst til mad? Jeg kan ikke tænke på noget som jeg tænker kunne være lækkert. Intet. Og bliver rigtig sulten både dag og nat, idet jeg kun får spist en bitte smule. Når jeg endelig spiser er der ej heller plads til meget i maven førend jeg er helt mæt. Men den mæthed holder ikke så længe. Er det normalt? Har I nogle råd? Har I i øvrigt kendskab til en side hvor man kan stille en professionel læge spørgsmål angående graviditet? Jeg befinder mig P.t. i et asiatisk land og synes ikke altid det er så nemt at gå til læge som i Danmark. Mvh ManarZ

11-12-2013
Manarz
Manarz
Barn på 3 år og 2 måneder

Jeg er i uge 16 - og havde også heldags kvalme men nu er det heldigvis mere spontant det kommer - specielt når min kæreste spiser blødkogte æg om morgen. Det kan jeg kaste op over - puha. Men ellers har jeg selv ondt hver eneste dag, uden undtagelse. Lægen siger at det er fordi det hele gir sig og baby skaber plads. Håber ikke det vare ved. Overvejer at tale med lægen igen, da jeg er ved at blive sindsyg af den kløe på mine brystvorter, som jeg har hele døgnet rundt - er det normalt ?

29-05-2014
heidibrink
heidibrink

Jeg er i 9 uge - kvalmen og mangelende lyst til mad har været begrænset fra starten. Men fra 8. uge blev det rigtig slemt. Jeg danner for meget mavesyre og pga. konstant kvalme og kæmpe ændringer af smagsløg, kan jeg ikke tage de anbefalede tyggetabletter eller ligende. Jeg kan ikke engang holde vitaminpiller nede. Jeg blev indlagt på sygehuset fordi jeg havde så store mavesmerter. Hjemme igen, men har konstant ondt. Jeg startede med at tage ca. 3 kg. på. Så har jeg tabt halvdelen igen gennem de sidste par dage. Jeg forstår slet ikke at have taget på, da jeg spiser mindre nu end før graviditet. Spørgsmål; nogen som heller ikke kunne tage tyggetabletter eller flydende medicin mod mavesyre? Hvad gjorde i så?

24-04-2014
Shgh81
Shgh81
Baby på 16 måneder

Jeg har også kvalme on/off hele dagen. :( Jeg er meget oppustet, og er vildt charmerende med mange sure opstød i løbet af dagen. Synes ikke der er forskel på hvad det er jeg spiser og drikker,- jeg bøvser bare helt vildt. :(
Så har jeg fået ømme bryster og mine hormoner flyver lidt op og ned. Når jeg er sulten og træt blivet jeg ret pirrelig, og så skal tingene helst bare være som jeg vil have dem... :)

Jeg kan sagtens tage en lur i løbet af dagen, for jeg er SÅ træt. Og nu du nævner maden - min kæreste spiste ristede løg i dag. Puh hvor blev jeg dårlig af lugten. :-S

20-04-2014
Bomape
Bomape

Jeg har kvalme, sådan lidt on and off. Jeg er virkelig utilpasse når jeg har kvalme, jeg er også begyndt at få kvalme over for parafume, og mad lugt. Jeg har hele tiden lyst til at spise føler mig sulten hele tiden:-/ Så jeg må jo være fornuftig i mit valg af mad;) om aften føler jeg mig ret op pustet, er der andre der også har det sådan?

19-04-2014
miamaja
miamaja

(null)

17-03-2014
Sofiekriszta
Sofiekriszta

Jeg kunne ikke spise da j var i uge 8-12 - er i uge 35 nu og nu er der ikke plads ;) rolig du skal nok få lyst til mad igen og husk enhver kvindes graviditet er forskellig :)

11-12-2013
Loveisinmytummy
Loveisinmytummy

jeg havde det også sådan i en periode, det kom dog først noget senere henne i graviditeten. Det er først her for en otte uger siden at jeg har fået min appetit rigtigt igen. Er idag i uge 41 så tror ikke du skal være så nervøs.

11-12-2013
catharinafriis
catharinafriis
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...