Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Kæresten er bange.

Hej. Jeg er nu i uge 38+0 og min kæreste er bange for at have sex, han er bange for at komme til at ramme vores datter. Hvordan overbeviser jeg ham om at der ikke sker noget? Jeg har prøvet at forklare det flere gange men han er bange for at sætte gang i det, men det er jo også lige gyldigt hvis han gør det, nu når vi er så langt henne som vi er:-) Håber der er en eller flere der har et råd, for jeg er ved at gå ud af mit gode skind pga sex mangel :-)))

16-12-2013
casch156
casch156

Jeg er enig med Line, respekter det hvis du allerede har prøvet at forklare ham der intet sker.
Hvis du virkelig vil prøve at overbevise ham, så tag ham med til jm næste gang og tag en snak med hende..

04-01-2014
Christina9870
Christina9870

Her havde kæresten det på samme måde. Jeg synes at det var vigtigt at respektere det, eftersom han os respekterede fuldt ud at jeg ikke havde lyst i starten. 😊 Der er masser af tid efter fødselen. 😊

03-01-2014
LineR86
LineR86

Kommentarerne er fjernet af en administrator. Læs vores adfærdskodeks, hvis du vil vide mere.

03-01-2014
Ulisse
Ulisse

Kunne I måske ikke forsøge at gå langsomt frem, så han finder ud af, at der ikke er noget farligt i det... Ellers er der vist nok flere steder på nettet, hvor jørdemødre, læger og sundhedsplejersker udtaler sig om, at det er ganske uproblematisk ifht barnet...

16-12-2013
MutterGadegård
MutterGadegård

Ja, jeg er bare blevet rigtig dårlig til alt hvad der hedder romantik, for det føles virkelig som om han ikke gider mig mere, selvom jeg ved han elsker mig, så er det svært ikke at have den tanke. For jeg er da sikker på at der går et stykke tid her efter fødslen hvor jeg ikke har lyst til sex. Men det kan jeg jo ikke gøre ved, sådan er det vel bare:-) Sjovt nok så doger min kæreste så at gravide kvinder er det mest fantastiske og mest sexede og se på, så tror i bund og grund bare at han virkelig er bange, men han er bange for noget som hverken jeg eller Alberte inde i maven bliver skadet af... Ham ja jeg må vel bare vente :-))

16-12-2013
casch156
casch156

ja.. jeg er i samme båd som dig :(

vi har snakket rigtig meget om  det, og hos os handler det mest om, at min kæreste synes, jeg er rigtig dejlig, smuk og attraktiv som gravid... bare ikke lige sexuelt..

det er jo fair nok, han har det sådan, så jeg væbner mig med tålmodighed, og forsøger istedet at nyde, han rigtig gerne vil nusseog kramme i stedet (hvilket jeg jo så til tider finder pisse irriterende, når der er andre behov, der presser på ;) )

16-12-2013
Michelle0192
Michelle0192
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...