Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Samtale med speciallæge

Nogen der har været til samtale med en speciallæge ang fødemåde? Jeg har fået en tid her i Januar til en samtale med en speciallæge. Ved ikk helt hva det skal gå ud på andet end  at det omhandler fødemåden. Min tanke er at han vil foreslå planlagt kejsersnit grundet at da jeg fødte min datter i september 2012 endte det i akut kejsersnit efter MANGE MANGE timer pga min datter ikk kunne komme langt nok ned i bækkenet trods jeg var de 10 cm åben. (Akut kejsersnit var ikke så akut igen da vi begge havde det godt) Overlægen der havde mærket på mig inden indstillingen til kejsersnit sagde efter at have mærket 5 sek at mit haleben sad for tæt og derfor kunne min datter ikk komme ned. Havde vi fortsat så havde jeg brækket halebenet :-( Så er glad for at der kom en overlæge ind og tog en vurdering. Så dette indslag er egentlig bare for at høre om nogen har været til sådan en samtale og måske haft en ligende situation ved en fødsel og så at samtalen endte positivt (forstået på den måde at I kunne få lov at føde selv) Vil ikk blive ked af det hvis han foreslår og siger at det bedste er planlagt KS men mit største ønske er jo at FØDE SELV.!  God aften og glædelig jul

17-12-2013
LotteSørensen
LotteSørensen

Heej MorHeidi

Har ikk ligefrem været den bedste til at opdatere eller følge med her på siden denne gang. Jeg sys der er så meget andet at se til :)

Men et svar skal du da lige have med. Jeg har været ved denne speciallæge og blev ikk meget klogere og har været utryg og ikke vidst hvilken fødemåde jeg skulle vælge. Men dette besluttede jeg mig for, for ca 2 uger siden, og jeg prøver selv at føde og har fået lavet en meget god fødeplan som JM går efter. Jeg føler mig endnu ikk helt tryg men er sikker på at de folk der er omkring mig nok skal være OBS og hjælpe mig den rette vej og hjælpe mig til at fødslen blir så god som muligt.

Er idag 39+1 så venter bare i spænding på hvornår vandet går - hvis det går :)

02-06-2014
LotteSørensen
LotteSørensen

Først og fremmest. Rigtig glædelig jul

Og så tak for svarene..

Mit ønske er at føde selv, men de skal sørme også være OPMÆRKSOMME på om det kan lade sig gøre. Håber at de vil undersøge mig i hoved og røv for at se om det er muligt for er det ikk det så vil jeg slet ikk forsøge så skal det bare være planlagt KS.

Glæder mig til samtalen er overstået så jeg har fået mere vished om hvad og hvordan det hele skal foregå..

Endnu engang tak for svarene! :-)

27-12-2013
LotteSørensen
LotteSørensen

Jeg fik også akut kejsersnit ved første fødsel, grundnet at han var kommet skævt ned i bækkenet.

Her anden gang blev jeg spurgt så meget til om jeg ønskede planlagt kejsersnit, at jeg næsten var nervøs for at skulle føde selv.

Men jeg havde besluttet mig for at ville prøve, men at de godt måtte være ekstra opmærksomme.

Det gik super fint og fødte selv min pige - og fortryder det ikke et sekund;-)

18-12-2013
Domino6
Domino6

Hej :-)
Jeg har ikke haft sådan en samtale endnu, da jeg endnu ikke er gravid med nr 2. Men når det så er sagt, så har jeg haft en samtale, men den jordemor, som sidder med disse samtaler allerede, da jeg også fik akut kejsersnit. Jeg blev sat igang med piller, men ville ik åbne mig, efter flere døgn med kunstige veer valgte de kejsersnit, fordi basse var stresset. Det viste sig, at han havde navlestrengen viklet to gange om halsen, så var han kommet ud naturligt, havde han nok ikke klaret den.
På patient hospitalet, fik jeg så snakken med jordemoren. Hun fortalte mig, at når jeg skal have samtalen ang fødsel med nr 2, vil den handle om, om jeg har lyst til at føde selv, eller jeg ønsker kejsersnit, der vil også blive set på, om min krop er i stand til en naturlig fødsel, eller om det er udelukket.
Jeg ved selvf ikke om din samtale bliver sådan :-/

18-12-2013
AnneL86
AnneL86
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...