Spørgsmål omkring Astmatisk Bronkitis

Selma har hooooostet og hostet i en længere periode, og i nat var det virkelig slemt. Hun fik ingen ro, og hostede cirka hvert 10. minut hele natten igennem... Pyyyh, der var hårdt for mor og far, så jeg kan slet ikke forestille mig, hvor hårdt, det må være for Selma!! Lægen kikkede på hende og vurderede, at det er AB. Så hun har vi fået en recept på noget inhalator. Og så vil jeg gerne høre erfaringer omkring brugen af den der maske, som man bruger til små børn. Er det mega bøvlet? Brugte I jeres længe?

20-12-2013
MutterGadegård
MutterGadegård

Super hun har fået der bedre. Det er så stressende at man kan høre dem hoste hele tiden. Vi kan i hvert fald slet ikke slappe af herhjemme når vi kan høre han ligger og hoster hele aftenen/ natten. Godt hun er i bedring:)

22-12-2013
NadiaP1
NadiaP1

Opdatering: Selma har nu fået maske med den orange spray 3 gange og så fik hun at den blå to gange efter hun kom i seng i går. Det virker virkelig godt. Anfaldsmedicinen virker, så hun har sovet i nat, hvor hun kun er vågnet 2 gange. Og hun sover så fint nu til aften uden at have haft brug for den blå. Så der er en klar bedring at spore allerede. og det er dejligt!

21-12-2013
MutterGadegård
MutterGadegård

Frufangen: var det jer selv der bad om det? Altså at få hende tjekket? Behøvede hun kun medicin når hun fik forkølelse? Eller var det hele tiden? Og hvor gammel var hun da hun blev testet? Ja sikke mange spørgsmål. Har også hørt at zoneterapi sku være godt, men det er også halvdyrt.

20-12-2013
NadiaP1
NadiaP1

Min drengs bryder også kun ud ved forkølelse. Så skal jeg ikke gå og være bekymret for at der er ting han ikke kan tåle.

20-12-2013
NadiaP1
NadiaP1

Nej, jeg har ikke fået lavet allergitest, da jeg er ret overbevist om, at Selmas broknitis er udviklet pga virusinfektioner og ikke allergi.

Men hvis hun engang udviser allergi-symptomer (jeg har selv udviklet en smule allergi her midt i 20'erne, så jeg kender dem godt), så skal hun selvfølgelig tjekkes. Men indtil videre slår jeg koldt vand i blodet, og ser om dette virker på hende.

20-12-2013
MutterGadegård
MutterGadegård

Jeg fik at vide, at vi bare skulle bruge det resten af forkølelssæsonen. Så det regner jeg med at gøre. Og så tror jeg bare vi tager det, som det kommer..

Hun har heldigvis ikke andet med lungerne, ørerne eller sådan noget... Ørelægen kunne i mandags se, at hun havde lidt væske (kun en anelse) på venstre øre, men han mente ikke der skulle gøres noget ved det - og der er jeg enig...

20-12-2013
MutterGadegård
MutterGadegård

Har så lige et spørgsmål til jer alle. Har i fået lavet allergi test på jeres børn? Har de været til specielle undersøgelser? Går i til zoneterapi osv? Aner ikke om man gør nok. Skal lige siges at vi ikke selv har fået tjekket noget.

20-12-2013
NadiaP1
NadiaP1

Ved ikke lige hvor meget du har fået af vide ved lægen. Her skal vi starte med at give medicin ved mindste host eller snot tud. Ellers er det at det kan blive voldsomt. Men nu har vores dreng også haft 5 lungebetændelser på 3 1/2 år:(

20-12-2013
NadiaP1
NadiaP1

Min dreng har det også. Han er 3 og i denne december har han haft to gange lungebetændelser:( vi har ellers kunne undvære medicin fra marts - nov hvor vi startede op på den blå airomir, og nu får han også flixotide som han skal være på vinteren over. Masken klarer han fint, da han var yngre var der perioder hvor han ikke gad, men det sku han selvfølgelig. Det er træls og synd for de små. De fleste vokser fra det inden de 5 år. Så det håber vi selvfølgelig også herhjemme.

20-12-2013
NadiaP1
NadiaP1

Tak for erfaringer!

Mille, jeg har prøvet alt muligt! Vi lufter ud dagligt og har slukket (!) for varmen på hendes værelse, aå der er dejligt svalt. Der er bøger under hendes seng - ja, jeg har endda været så desperat, at jeg har forsøgt mig med løg-tricket, selvom jeg egentlig synes det er mega pjattet! Men når man er træt og frustreret om natten, gør man mange underlige ting...

Jeg vil gerne give Selma medicinen, så hun kan sove - jeg vil nærmest give hende ALT, for at hun kan slippe for den trælse hoste. Der vil jeg simpelthen ikke være medicin-hellig! Har hun brug for det, og kan det hjælpe hende, så skal hun have det, for hun kan SLET ikke være tjent med den hoste! Hun er jo ved at hoste sine lunger op om natten. I nat hostede hun voldsomt hvert 10. minut (-ja! Jeg tog tid!!) 

Jeg tror og håber at det er en engangs-tur, og at det selvfølgelig er udløst af de 5 forkølelser hun har haft siden september...

Frufange: Medicinen er billig! Selma er medlem af danmark, og får tilskud til det, og både den blå (til anfald) og den der flexo-halløj kostede sammenlagt 50 kroner for os... Men den der maske.... Suk... Den kostede så lige 319 (!!!) kroner. Men det skulle hun kunne passe til hun er 5 år (men igen, så håber og tror jeg at vi kun skal bruge den meget lidt) :)

20-12-2013
MutterGadegård
MutterGadegård

Min mands mindste får den og det virker fint og er super nemt

20-12-2013
Slemig2005
Slemig2005
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...