Astmatisk bronccitis slem i tiden og hvad med juleaften?

Andre ab børn, der er ude af kontrol? Synes det her lortevejr er rigtig skidt for min dreng og har rigtig meget brug for masken. Og hvad gør I med sterin juleaften? Her kan han ikke tåle sterin..

21-12-2013
bonnieogmads
bonnieogmads

Vi sprøjter vores juletræ i en atamon opløsning det fungere bare dræber alt som er skidt for luften

22-12-2013
mw0502
mw0502

Han kunne samarbejde noget bedre til at tage flexotide og det er allerede lidt bedre, så må vi på apoteket i morgen. Mine forældre forstår ikke lige helt, at sterin er no-go. Så vi skal nok få en hyggelig aften uden ekstra eksponering:))) lidt hårdt at vide, at der er mange, der er ligeså ramt. Rigtig god bedring til os alle:)🎅🎄

22-12-2013
bonnieogmads
bonnieogmads

Vores dreng lider også af det. Har været slemt i december. De sidste to år i december har ham haft lungebetændelse, denne december har han haft det to gange!! December er bare en bæ måned ang. AB. Han får nåde forbyggende og den ved anfald! Stearin lys havde vi lidt tændt af i start af december, men har ikke haft dem tændt efter han fik lungebetændelse. Har godt nok gran i dekorationen, kan læse her at det heller ikke er godt. Så tænker da at jeg kyler den i skraldespanden. Har alligevel ikke lyset tændt. Tror ikke det er et problem hvis det er stearinlys tændt juleaften, så længe vi ikke har det herhjemme.

22-12-2013
NadiaP1
NadiaP1

Kan lige se at han nok skal have flexotide som spray... Hmmmm er det apoteket, der så udleverer forkert medicin eller lægen, der sender forkert recept???

22-12-2013
bonnieogmads
bonnieogmads

Synes han hoster meget og har tit brug for ventoline på maske. Han får dog flexotide på den runde inhalator og kan måske være i tvivl om hvor meget han får.. Tak for svar!

22-12-2013
bonnieogmads
bonnieogmads

jeg har ingen hæmninger på det punkt. Mine børn kommer først, det har selvfølgelig gjort, at jeg ofte har været hjemme sammen med den mindste, som har en del ting han ikke kan, mens far og de store har været afsted selv.

Men både min mand og jeg foretrækker denne løsning fremfor et sygt barn. Selvom andre har svært ved at forstå det, ja så er det jo altså os der ud af 6 leveår har brugt mindst 6 mdr. som indlagt-kontrol med videre på Rigshospitalet - og det undgår vi gerne.

21-12-2013
karin32
karin32

Vi som voksne opsøger jo heller ikke frivilligt ting, vi VED vil gøre os syge og sengeliggende ;o) Vil så sige, at vi stort set kun har mødt forståelse.

21-12-2013
Myklemyr
Myklemyr

Der skulle så have stået kompromisløse

21-12-2013
bonnieogmads
bonnieogmads

Ok, har netop tidligere i dag meldt ud til mine forældre, at vi ikke kommer hjem juleaften pga sterin. Det er som om, at når jeg snakker om hvor dårligt min dreng får det med sterin, så bliver jeg kigget på med meget mærkelige øjne. Jeg kunne ligeså godt tale om rumvæsener.. Og jeg ender tit med bare at stoppe. Rart at høre myk, at andre er kompromisløshed:)))

21-12-2013
bonnieogmads
bonnieogmads

Tja, n u har vi holdt juleaften herhjemme siden den ældste blev født, så lige DEN aften har ikke været et problem.

Ellers har vi faktisk meldt ærligt ud, at de ikke tåler det - og alternativet har været, at vi ganske enkelt er blevet hjemme. Ikke om jeg vil sætte mine børns  helbred på spil. Jeg har én gang tilbragt hele 1. juledag/aften/halve nat på børnemodtagelsen - og bevares, de er super søde og dygtige, men det er altså ikke dér, man har lyst til at være i juledagene ;o)

21-12-2013
Myklemyr
Myklemyr

Vi er startet med flixotide på 3. dagen ud over tbl singulær. Men han får ventoline på maske flere gange om dagen stadig. Vi har ikke grantræ, og slet slet ingen sterin. Tænker mere på, hvad andre gør, når I kommer ud. Synes det er urimeligt at bede folk om ikke at have sterin tændt før og under besøg.. Især juleaften... Andre der har stået i den?

21-12-2013
bonnieogmads
bonnieogmads

Nu er mine ved at være vokset rimeligt fra det - og dog, for jeg fornemmer lidt, at især den store (9år) generes lidt af granen i juledeko'erne....Vores helt store problem hvert år de sidste 9 år har været gran - derfor er juletræet først kommet ind (efter at være spulet godt og grundigt) d. 24. over middag, og så er det røget ud igen om aftenen, når ungerne er gået omkuld.

Hvis ikke din lille dreng tåler lys/stearin, så lad være med at have dem tændt!!! Det er simpelthen ulideligt for det lille pus at være i!!

Undres lidt over, at du skriver, at det er ude af kontrol!? Er han ikke reguleret i medicinen, eller responderer han ikke ordentligt på den, eller ???? Jeg ville ikke tøve et eneste sekund med at komme til lægen, hvis jeg følte, at det var ude af kontrol!!

 

God bedring og glædelig jul - fra stakkels mig på snart 36 år OG med bronchitis (har varet en uge nu, jeg er sikker på, jeg snart dør *GG*)

21-12-2013
Myklemyr
Myklemyr
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...