Blomsten og bien 😀

Jeg er 29+1 og har Malthe på 5 år. Igår spurgte han pludselig hvordan lillesøster egentlig var kommer ind i min mave. Hvordan har I andre forklaret det til de store søskende ? Har ikke kunne finde nogle bøger på biblioteket der beskriver det på en god måde. Gode råd modtages gerne.

03-01-2014
gitmahansen
gitmahansen

Halløj - jeg er medlem af Gyldendal hvis nogen skulle få brug for bogen :-) held og lykke med den svære samtale :)

04-01-2014
Esiulul
Esiulul

det mig igen;-) bogen fra gyldendahl hedder "sådan blev jeg til" trop bare du skal være medlem for at købe den... så træls, men måske man er heldig at den findes andet sted på det der world wide web ;-)

03-01-2014
shanoma
shanoma

ha ha bare sig at det er far der har puttet hende der ind så det må han spørge ham om for du ved det ikke :-) det har jeg tænkt mig at gøre... ej gyldendahls bogklub har en bog om det, men kan sgu ikke huske hvad den hedder...

03-01-2014
shanoma
shanoma

Min søn på 5 år (og min datter på 9) kender den præcise sandhed om hvordan man bliver gravid samt hvorfor kvinden får menstruation hver måned. Der blev ikke pakket noget ind.... Jeg viste dem "rigtige" billeder fra min biologibog (læser HF).

03-01-2014
h76
h76

Jeg så faktisk en bog til børn, med billeder af en nøgen mor og far. Og i teksten stod der, at mor og far elsker hinanden. Den var ret voldsom:) mine nevøer var 7 og 8, da jeg havde anatomi bogen frem og viste, at der var æg hos kvinden og celler hos manden. De tog det fint. Og det var en fin situation med dem. Men nu er din lidt yngre, så det ved jeg ikke lige, hvor meget en på 5 kan forstå... Held og lykke, meget akavet for voksne at snakke med børn om, meget underligt.

03-01-2014
bonnieogmads
bonnieogmads
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...