Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

? Til friture steger/gryde... Ny model

Henrik han elsker friture fritter... Men jeg vil ikke have sådan en stinke maskine inden for i mit hus :) Har set i Bilka at man kan få sådan en rund en fra Tefal som kun skal have en skefuld olie og så drejer fritter osv rundt...? Til 998kr Lugter den også helt vildt klamt i hele huset, og hvordan bliver maden? Er det lige som dem på grillen :) Overvejer nemlig at give ham den i fødselsdagsgave og så kan han få den med når han jo er væk på job fra søndag -torsdag... Men fandme om campingvognen skal stinke af det lort også, derfor ville jeg lige høre om i kender dem :)

07-01-2014
støchkel84
støchkel84

Vi har en Actifry herhjemmer, og den laver altså helt fantatiske pomfritter! Du skal virkelig købe sådan en. Der findes et utal af forskellige opskrifter som i kan lave i den. Vi bruger tit denne side til nye opskrifter http://migogminmadlavning.dk/actifry-opskrifter/

28-02-2018
GitteDKDK
GitteDKDK

Vi har også den store og vi er meget tilfreds med den. Men jeg vil dig lige skynde mig at sige, at pommes friterne altså IKKE bliver ligesom hvis de er lavet i friture, eller hentet på grillen. De smager rigtig godt når de er lavet i den, men ikke som grill-bars-pommes fritter.

08-01-2014
StineAndrea
StineAndrea

Har den store actifry og det tager 45 min stadig for 1 portion og den larmer helt vildt meget. Jeg har også en alm friture og når den bruges stiller jeg den bare udenfor. Så er der intet der lugter!
Jeg bruger aldrig palmin, da jeg mener det er usundt. Jeg bruger majsolie eller solsikkeolie. Hvis jeg ikke tager fejl har palmin et meget højt indhold af mættede fedtsyre, som er MEGET usundt. Så hellere majsolie i min verden. Og at bruge friture en gang i mellem er ikke usundere end at spise chokolade eller lige 3 stykker kage. Som altid er det "altid med måde" og spiser man fritter den ene dag, må man spare andre steder eller dyrke lidt motion:-))).

07-01-2014
estelle
estelle

svigerfamilien har de gamle modeller og jeg er temmelig sart og kan overhovedet ikke klare lugten, og alt bliver vasket hvis vi har været på besøg...


Men tror da jeg vil give det et forsøg, når nu den ikke skal stå herhjemme og når han nu elsker det :)
Takker :)

07-01-2014
støchkel84
støchkel84

Ja de smager fint og er sprøde

07-01-2014
Anjabech1105
Anjabech1105

Vi har altså en old School og det lugter IKKE! Vi steger KUN i palmin! Smagen er lidt anderledes men er stadig god😊

07-01-2014
Omor
Omor

Ok, ja det var da godt nok længe... Bliver de så ok sprøde?

07-01-2014
støchkel84
støchkel84

Vi har den. Den lugter overhovedet ikke..
Jeg syntes at skålen man laver mad i er meget lille. Der kan knap være fritter i til vores familie på 4. Det tager ca 45-50 min at tilberede fritter deri så man laver ikke lige en portion nr 2.
Måske er den nye model større- det skal ikk ku sige. Vores er den første ActiFry der kom

07-01-2014
Anjabech1105
Anjabech1105
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...