Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Ammepude - Rätt Start eller Fossflake?

Jeg synes at kunne læse og høre mig frem til, at disse to skulle være nogle af de bedste slags, men hvad er Jeres erfaringer og indtryk? :) Når det kommer til Rätt-puden kan betrækket fx ikke tages af, men hele puden kan vaskes. Jeg tænker, at det nok kommer til at ske nogle gange, at den skal vaskes. Hvordan mon den klarer det? Til gengæld er jeg vild med tanken om, at den både støtte moren i ryggen og kommer så tæt ind om kroppen, at bebs ikke ligger og smutter ned i mellemrummet.

09-01-2014
Kielth
Kielth

Tak for input! Jeg hælder mod en Rätt. De er ikke med krøger-kugler, men polyesterfyld. Jeg har ikke følt på den i levende, men jan læse mig til, at den skulle værd god fast. Har ellers været ret skeptisk, da jeg synes at flere, bla Sebras, er noget slatten. Men formen på en Rätt forekommer mig god, og den har også fået fine anmeldelser med på vejen af InKids.

22-01-2014
Kielth
Kielth

Jeg har har en rattstart og har været super glad for den.

21-01-2014
Musen2013
Musen2013

Jeg har en Fossflakes - kan ikke fordrage krøyerkugler! Jeg er tilfreds med min ammepude, den kan også komme i maskinen pude og betræk. Den holder formen, er dejlig blød og viser absolut ikke tegn på vask.

21-01-2014
Schomann
Schomann

Jeg har en rund Ratt pude, for tænkte også at den var smart med hensyn til støtte. Men har faktisk sket ikke haft brug for en amme pude :-/ Da jeg altid har bukket benene som støtte i stedet. Men nu her har jeg en dreng på ca. 6 mdr. pg nu bruger jeg den som støtte når vi sidder og leger på gulvet, da han ikke kan side helt selv endnu. Og der er den jo god da den går hele vejen rundt om ham :-) Men hensyn til vask, kan betrækket ikke tages af. Blev vist lidt langt, men håber at du fik svar på dine spørgsmål :-)

20-01-2014
Tinamn
Tinamn

Jeg kender ikke lige dem du nævner. Jeg har den fra Babydan med Krøyerkugler og har været rigtig glad for den. Betrækket kan tages af og vaskes.

20-01-2014
cfk0487
cfk0487

Er der virkelig ingen med erfafringer på disse ammepuder?

20-01-2014
Kielth
Kielth
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...