Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Hvor blev følelserne af ?

Jeg bor sammen med min kæreste og vores datter på et halvt år. Siden vi fandt ud af at jeg var gravid har jeg ikke haft nogen sexlyst og da hun så kom til verden og tiden heller ikk var til det blev det et meget stort problem i en periode. Jeg begyndte derfor at sige ja til sex selvom jeg faktisk aldrig har lyst. Jeg håbede vel på at lysten kom tilbage på et tidspunkt, men det er endnu ikke sket. For en uge siden gik det op for mig at jeg er begyndt at "hade" min kæreste lidt og finder alt hvad han gør skide irriterende, på trods af at han på mange punkter er den perfekte mand. Han laver både mad, gør rent, forkæler mig og tager den lille hvis jeg har brug for det. Og ja, jeg elsker ham da stadig, men lysten til at være sammen med ham, både til sex, snak og hygge, er bare meget pludseligt forsvundet. Og kan ikke stoppe med at tænke på hvordan mit liv ville være uden ham. Hvad gør man i den situation? Hvordan finder man tilbage til de store følelser der var? Og hvornår ved man om det er tid til at sige stop?

16-01-2014
SarahRamsing
SarahRamsing

Mange tak for jeres svar. 

Har også planlagt at jeg vil snakke med min kæreste om det hele på mandag, det er bare svært at finde tid til da han arbejder rigtig meget. 

Og har helt klart tænkt mig at jeg skal have et langt stykke tid uden sex, håber bare min kæreste kan acceptere det, for har før bedt om at få en pause, både fra sex og fra hans endeløse strøm af kommentarer omhandlende sex, og normalt går det også fint tre-fem dage, men så bliver det bare det samme igen. 

Og må ærligt indrømme at når jeg har tænkt på hvordan mit liv ville være uden ham, har jeg kunne se en del fordele ved det. Men håber stadig at vi kan finde tilbage til det gode forhold vi havde før.

17-01-2014
SarahRamsing
SarahRamsing

Irritation kan nogle gange godt ende med at være lidt en ond cirkel. Måske du skulle se om der var noget du selv kunne gøre for at bryde den? Minde dig selv lidt om hvad det egentlig er du elsker ved din kæreste og hvad det var du forelskede dig i til at starte med?

17-01-2014
SaraKruse
SaraKruse

... jeg synes også det er vigtigt at huske på, at du sandsyndligvis stadig er temmelig fuld af hormoner! Du skriver, at det begyndte, da du blev gravid, så derfor tænker jeg, at det nok er hormonelt. Derfor ville jeg helt sikkert give det lidt (meget) længere tid, inden du begynder at tage drastiske beslutninger mht et eventuelt brud. Såfremt du ammer, så kan du godt forvente, at der kan gå lang tid før du ikke er proppet med hormoner mere.

Og mht., at han irriterer dig - det er sikkert bare en lonsekvens af hormonerne. Jeg ville stoppe op i situationen, hvor du føler dig irriteret og så reflektere over, om det egentlig ikke er nogtet pjat....

Og sæt dig så, og forestil dig, at du ikke havde ham længere. Forestil dig at han går fra dig, og finder en anden - gør det dig ked af det? Hvis det gør, så skal du se om ikke du kan komme over din irrationalitet.

17-01-2014
MutterGadegård
MutterGadegård

synes meget af det samme som Majbrit:)

Jeg har også haft en laang periode hvor jeg ikke gider sex. Og vi kvinder har en stenaler hjerne. Hvor vi faktisk kun har lyst til sex når vi skal have børn.

Og når du siger ja til din kæreste uden og ha lyst så ender det med at du får en dårlig oplevelse og synes sex er dårligt. Så får man aldrig lysten igen. Hvis du ikke laver knibeøvelser så kom i gang:) Morgen og aften. 10- 15 stykker hver gang. Du skal have kontakt med dit underliv vække ens nærver man har dernede.

Mænd holder jo deres nærver igang flere gange om dagen når de holder i deres diller.

Så snak med din kæreste om det i stedet for at gemme dig og flygte fra ham. Måske prøve en dag hvor i går tidlig i seng ligger og snakker kysser holder om hinanden uden det skal føre til sex For du er jo nok bange for at du ender med at skal sige nej til ham så aftal på forhånd ingen sex.

Håber du kan bruge noget af det nu når det blev lidt langt alligevel.

17-01-2014
putte87
putte87

Først: stop med at modsige din krop! Du opnår KUN negative ting med det. Hvis han ikke kan klare, ikke at have sex, så er det hans problem, i er et par og du skal ikke gøre noget, du ikke vil. Så skal du prøve at skrive ned, hver gang han gør noget der irriterer dig, HVER gang. Om han ser det eller ej, bestemmer du. når du så har en side, med ting, kigger du på de ting. Hvis du føler for det, så snak med ham om den liste. Ellers, så gennemgå den med dig selv. Er det måden han gør tingene, der er irriterende, eller noget andet? Find ud af, hvad det præcist er, der irriterer dig. Ellers kan du ikke fjerne det :-) Prøv så, at nusse lidt mindre med din datter (selvfølgelig skal du ikke glemme hende) men jeg veded mig selv, at hvis jeg ligger og putter hele dagen med vores på 4mdr, så har jeg slet ikke lyst til sex, når min kæreste kommer hjem fra arbejde. Men hvis han sover lure i sin seng, og ligger på legetæppet, eller sidder i sin stol (altså ikke er i armene på mig) så har jeg brug for, og lyst til kærligt nærvær fra min kæreste. Ikke altid sex, men bare at være tæt på. Og det er en god snart :-) held og lykke med det.

16-01-2014
Majbrit Nielsen
Majbrit Nielsen
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...