Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Amning i gyngestol

Jeg har hørt fra flere at amme i en gyngestol er en god ting. Det er nemt at slappe af hvad enten man ønsker at sidde foroverbøjet, træt lænet tilbage eller rokke lidt hvis bebs er urolig. Hvad er din erfaring med det? Og så søger jeg en gyngestol i tilfælde af du skulle have en til salg! Jeg har kigget på loppemarkeder hele sommeren og efteråret, men ikke fundet nogen. På nettet er der masser, men til dyre penge + at jeg endnu ikke har fået lov at af sælger at sidde i en uden at skulle købe den først. Er en kortbenet kvinde så jeg er nødt til at sidde i den før jeg tør købe.

20-01-2014
Bliichen
Bliichen

Det er meget sjovt, for jeg kender faktisk ret mange der ammer i gyngestole, lænestole og kontorstole (lændestøtte)

Jeg er en af de sidste, da jeg har virkelig dårlig ryg og efter at have prøvet både puder og alt muligt andet, fandt jeg endelig en kontorstol hos https://www.dankontorstole.dk/ergo-body med massiv lændestøtte og det har virkelig ændret mit liv.

15-05-2019
Marianne 1980
Marianne 1980
Baby på 4 måneder

Har lige fået et tilbud på denne gyngestol fra Norman https://erling-christensen.dk/shop/normann-copenhagen-era-21246p.html men syntes ikke det lyder billigt - er der nogle som har set den på tilbud et sted ?

10-05-2019
jens1975
jens1975

De har tilbud på gyngestol i butikken der hedder myhome, har selv lige bestilt:). http://www.myhomelagersalg.dk/benjamin-gyngestol.aspx

25-01-2014
amana07
amana07

Jeg havde en fantastisk gyngestol fra Ikea- i sådan noget formbøjet træ. Tag et kig på den: den fåes ret billigt :-), og der kan du i hvert fald få lov til at prøve. Det gode ved den stol lige ift. amning er høj ryg og armlæn.

21-01-2014
TerminSep13
TerminSep13

Ja du er nødt til at sidde i den først... og gerne med noget på armen (en bamse, en pose mel eller andet i baby størrelse), så du kan se om du kan komme op og stå uden at have hænderne fri til afsæt. ved de testede amme stole i ikea Odense på den måde, og der blev gyngestolen kasseret fordi den var for svær at komme ud af. jeg har én fra min oldemor, som står på H's værelse. i starten synes jeg ikke rigtig det gik at sidde i den, men da han blev sådan en tre måneder blev den faktisk rigtig god. ammede til han var 10,5 måned og jeg bruger den faktisk stadig når vi putter, så sidder vi der og synger en sang før han bliver lagt i sin egen seng, han er nu knap 21 måneder.

21-01-2014
shanoma
shanoma

da jeg ammede var det også i gyngestol. jeg sad fantastisk og kunne rigtig nyde det. nu hvor hun er på mme er det stadig i gyngestolen. jeg ville ikke undvære vores :-)

21-01-2014
Shja91
Shja91

Hej Skal ikke kunne sige om de er gode at amme i, men prøve at tjekke Sinnerups hjemmeside ud - de har nogle moderne gyngestole. Vi har selv en gynge- sofa og tænker at om ikke andet kan det måske virke beroligende - er selv klogere om et par uger:)

21-01-2014
Katha
Katha
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...