Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Vil mit barn blive mobbet??

Hej. :) Vi venter vores første barn og er 100% enige om navnet. Min mand havde et nært forhold til hans farfar som hed Tage. Jeg havde et fantastisk forhold til min oldemor som hed Marguritte. :) Vi er enige om at føre et af navnene videre. Vil de blive mobbet? Begge navne betyder meget for os. Men jeg tænker stadigvæk på om det er for unormalt ? Ser jo helst at vores barn ikke hader det navn vi vælger :)

25-01-2014
Prosberg
Prosberg

synes også at det er fine navne :-)

29-05-2014
tibi5
tibi5

Enig med de øvrige, tror i øvrigt at Tage kan komme til at præge top ti listerne i den nærmeste fremtid, bare se Aksel, Johannes og Sigurd, som er nogen af de gamle mænd jeg kender og som jeg først for nylig (indenfor de sidste 5 år) har mødt børn, der også hedder.

01-02-2014
Randi2010
Randi2010

Super er en stor fortaler for at man lytter til mave fornemmelsen istedet for altid hovedet.. håber Tage eller Maguritte bliver en pragtfuld unge

01-02-2014
Miss toco
Miss toco

Begge navne føles som det helt rigtige navn fra vores side af :) Jeg vil bare være sikker på jeg også gør det rigtige for vores kommende barn :) Efter jeres feedback er jeg ikke i tvivl om det :) Selvfølgelig vil jeg opdrage mit barn med masser af kærlighed og mod så han/hun kan sige til Freja nr. 500 at hun skal passe sig selv ;) Jeg er utrolig glad for alle jeres svar. De har gjort mig tryg omkring situationen :) Så tusinde tak!

01-02-2014
Prosberg
Prosberg

Vi har opkaldt vores datter efter hendes oldemor, med et tvist (kirsten blev til Kirstine) men kun som mellem navn så ikke hun i nogle menneskers øjne skal leve op til at være noget bestemt.

 

Men i dag må man kalde sine børn alt og der er ikke ret mange af dem der ikke bliver mobbet for et eller andet, forkerte sko, forkerte navne, briller, en underlig far osv..

Hvis du giver dine børn et navn du er stolt af og kan fortælle tage hvorfor han hedder det, evt hvilket pragtig mand inspirationen kommer fra så har du din ryg fri og måske også han/hun har mod til at sige til "freja nr 500" at hun kan passe sig selv.

01-02-2014
Miss toco
Miss toco

Mon dog der vil blive noget mobning fordi han kommer Til at hedde tage?;-) her vil vi gerne at baby pige skal hedde vitha når hun kommer ud💜 men ja min far var der med det samme Ang mobningen, men som jeg sagde til ham, at jeg hedder da elinor til ml navn og INGEN brugte det dengang og ja navnet var da nok det ENESTE jeg ikke blev mobbet med. Vi vil dog lige snakke med min farfar om navnet først da hun vil blive opkaldt efter min farmor :-)

26-01-2014
nitascha
nitascha

Lige når jeg hører navnet Tage, tænker jeg på en ældre mand. I min søns institutioner har jeg også stødt på børn med navne, som jeg ikke lige havde tænkt som oplagte børnenavne (men et navn er jo naturligvis for livet), men jeg har ikke skulle se barnet mange gange, før det er helt naturligt for mig, at de hedder det de hedder. De kan jo ikke hedde andet! :) og børnenes kammerater aner jo ikke noget om navnestatistiker og hvilke aldersgrupper, som oftest hedder et bestemt navn.

I skal nok forberede jer på, at mange lige vil have navnet to gange første gang, men derefter tror jeg, at det kommer til at passe til jeres barn. :)

Så jeg stemmer i med koret: vælg det navn, som I synes bedst om :)

25-01-2014
Lofl f
Lofl f

Begge er fine navne og om man bliver mobbet eller ej har intet med ens navn at gøre!! Basta bum, siger Skolelæreren!!!

25-01-2014
Vinix
Vinix

Sikken en fantastisk feedback :) og hvor har i bare ret allesammen ! Det har jo i bund og grund intet med hvad andre synes at gøre. Jeg tænkt på det med mellemnavn igennem , men de kommer allerede til at have tre navne og synes fire bliver for langt eftersom vores efternavne er lange. Tror kun jeg ville gå med til to navne hvis far og jeg var uenige. :)

25-01-2014
Prosberg
Prosberg

Desuden er der godt nok mange børn med meget anderledes og 'underlige' navne, så som Budda siger, så tror jeg at det er begrænset hvor meget der bliver mobbet lige netop med navne.

I skal da bare kalde jeres barn hvad I har lyst, jeg synes det er ekstremt hyggeligt med børn opkaldt efter en kær :)

25-01-2014
TanyaGR
TanyaGR

Jeg tror ærligt talt ikke der er mange der bliver mobbet med deres navn mere. Verden er stor og vi har hørt det meste. Jeg synes Tage er skønt. Skulle vi få en dreng engang synes vi godt om Svend, Frede, Anker, Niels - sådan er det bare.

25-01-2014
Budda
Budda

Synes da også bare at i skal vælge det navn i synes. Hvis der er nogen der vil moppe, skal de jo nok finde et eller andet, de kan moppe med lige meget hvad.

25-01-2014
Tinamn
Tinamn
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...