Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Mistet lysten fuldstændig!

Hej piger ;)

25-01-2014
Vidunderbarn93
Vidunderbarn93

jeg måtte minde mig selv om at min forlovede også havde/har behov som skal tilfredsstilles, og når vi har sex er det også bare så godt (vores sex er klart blevet 100% bedre efter jeg blev gravid og det er stadig lige godt nu hvor vores datter er 2 år)... så mit råd er at så længe det ikke gør ondt på dig, så hav sex med jævne mellemrum (1 gang i ugen, 2 gange i ugen, 1 gang hver anden uge) altså det der passer jer... det hjalp ihvertfald os at jeg "tvang" mig selv "op på hesten igen"... nu 2 år efter skal jeg stadig minde mig selv om det en gang i mellem, men det er klart blevet bedre...

10-02-2014
happiness
happiness

Jeg kunne slet ikke vente med at komme igang igen efter fødslen, så lige så snart stingene var væk, var det op på hesten igen (om man så må sige) ;)

Men jeg har en veninde der fødte et halvt år før mig, og hun står i samme situation som dig - mistet lysten fuldstændig :/ Tror nu ikke at der er noget at være urolig for, tror det vender tilbage stille og roligt :)

10-02-2014
Sinemus
Sinemus

Vi havde sex 10 dage efter fødslen fordi han simpelthen ikke kunne lade mig være. Jeg vil sige så meget at min blødning også næsten er stoppet. Så jeg har også lysten igen. Men prøv sådan noget som at ligge i sengen kysse og kramme og tag på hinanden det kan sætte gnisten op med et godt forspil hvor man gejler hinanden op. Det hjalp på mig

09-02-2014
forældresnak14
forældresnak14

Det går over for langt de fleste.. Herhjemme varierede det meget allerede før jeg blev gravid og det tog da nogle snakke før jeg var tryg ved det.. Det er vires normale sexliv og bare der er ømhed, tryghed og I giver tingene lov til at være som de er kan I måske bedre nyde de stunder der kommer. De gange mon mand har bedst succes med mig er faktisk hvor vi går i seng forskudt, jeg kan bedst blive tændt om morgenen eller som minimum efter jeg har sovet lidt, og han bedst om aftenen..

08-02-2014
nsh2013
nsh2013

Her var der heldigvis ingen ændring, hverken før eller efter fødslen. Nu er jeg så gravid igen, og nu er det min mand der har mistet lysten fuldstændig. Det er heller ikke nemt at hsve med at gøre :(

27-01-2014
Enmandshaer
Enmandshaer

det kender jeg altså godt. man har bare ikke samme lyst. kan huske en dag hvor jeg endelig havde fået vores datter til at sove (tror hun var 4 måneder) så vendte jeg mig om mod min mand og vi havde sex. da vi så var færdige gik der max 5 minutter så faldt min mand i søvn og vores datter vågnede igen og jeg kunne så starte forfra uden søvm til mig.

27-01-2014
sine83
sine83

Der er ikke noget i vejen med dig, der er helt normalt. Ved jo ikke hvordan jeres forhold er, men der gik også 6 mdr her inden vi kom igang igen, og ja de mænd tror det er noget der er galt med dem. Når jeg kommer i seng har jeg bare brug for at ligge helt alene uden nogen form for nærkontakt. Så her kan der sagtens gå 1 - 2 mdr i mellem. Er gravid igen så nu er overskuddet bare ikke til det. Mit råd: lyt til din krop, for hvis lysten ikke er der, så bliver det alligevel ikke godt for nogen af parterne!

26-01-2014
dorthemortensen
dorthemortensen

Jeg oplevede ikke selv, heldigvis, Jeg var så klar allerede 8 dage efter fødslen, men ventede lige et par dage mere, til stingene var opløste.

Men jeg har hørt fra mange, at de oplever, hvad du oplever. Det er helt normalt, og du skal bare vente på at det går over. Og hvis det ikke er træls for dig, så hav da endelig sex med manden, så hans behov for nærkontakt også opfyldes. Det skal nok komme hen ad vejen igen...

26-01-2014
MutterGadegård
MutterGadegård

Kender det alt for godt, det samme er gældende for mig, der kan også snildt gå en mdr.. Man troede også at det var ham men tror han har forstået at det ikke er ham.. Vores søn er 1,5 år nu.. Håber at det kommer igen.

26-01-2014
Hoppner
Hoppner

Prøver lige igen😛 Hej piger!;) som overskriften beskriver, har jeg mistet lysten fuldstændig til sex! Det er nu 6 mdr siden jeg har født. :) Kan slet ikke finde lysten til sex.... Min forlovede tror jo selvfølgelig det er HAM der er noget i vejen med:( men har jo prøvet at forklare ham at det har absolut INTET med ham at gøre!!! Vi har haft sex et par gange, men slet slet ikke som førhen! 😮 nu her kan jeg snildt gå en hel måned uden sex😮 er der andre der har det ligeså sådan? Eller er der noget i vejen med mig?!:( råd modtages også rigtig gerne!

25-01-2014
Vidunderbarn93
Vidunderbarn93
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...