Det er jo helt vildt, så mega stolt man bliver!

Det er simpelthen en gave at få børn! Selma er en skøn lille en, som dog kan være noget bestemt i det. Gang på gang tager jeg mig selv i at være så mega stolt af hende og alt det hun kan :) Ikke at hun er særligt forud for sin alder eller noget - jeg synes hun er kvik og meget alderssvarende, så det er ikke fordi jeg er stolt over at hun kan mere end andre børn i hendes alder, nej, det er bare fordi jeg forundres over, hvor fedt det er at se et lille menneske og en personlighed vokse frem! Her igår slog det mig, at hun er begyndt at tale i sætninger. Hun siger bl.a. 'min mor', 'mig ha' mor', 'mig ha' mælt (mælk)', 'sko af/på' og jeg kunne blive ved. Det er simpelthen så sejt! Inden jeg får mig set om, har hun jo skrevet en doktor disputas?!!? :) Det er sgu da mget fedt at være forælder, ikk? :)

02-02-2014
MutterGadegård
MutterGadegård

Det er bare fedt, når man kan begynde at snakke med dem. Selma forstår SÅ meget af, hvad man siger til hende. Hun kan sige navnet på mange dyr + deres lyd. I starten var det kun deres lyd hun kunne, men nu er det også hvilket dyr det er.

Det sjoveste var alligevel her den anden dag, hvor Selma og far var alene hjemme og hun var med ham på toilet - hun reagerede med det samme på den knirkelyd, som vores toiletpapirholder siger, og associerede den straks med et æsel. Så nu peger hun på døren tilbageværelsen og siger "SEL", som betyder æsel :)

03-02-2014
MutterGadegård
MutterGadegård

Ja så dejligt. Min på 10 mdr er begyndt at danse..... til alt. Da jeg lige ville lave nogle muffins begyndte hun at danse til elpiskerens larm.... Sjovt.

03-02-2014
lena_berry
lena_berry
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...