Vælling og grød

Hej piger :) jeg har en søn på nu 9 uger og han spiser helt ekstremt.. Han får flaske ca hver anden time, han får syrnet allomin også har vi lige været ude at købe allomin ekstra som skulle være mere mættende.. Det er det ikke, han vil stadigvæk meget gerne have en flaske hver anden time. Han får 150 ml i om dagen og 180 ml til natten. Men han vågner stadig om natten og vil have en flaske, han tager hånden i munden og sutter løs på den :( jeg ved snart ikke hvad jeg skal gøre. Nogle siger de ikke ville tøve med at prøve og give ham vælling, evt bare til natten. Og har selv overvejet at hvis han er klar så give ham grød når han bliver 3- 3 1/2 måned. Ved godt de først må tidligst fra de er 4 måneder... Hvad havde i gjort ?

03-02-2014
milla2526
milla2526

Tvivler på at han syntes det er træls med de flasker. Han kan jo være igang med et appetitspring som de får mange gange. Han har fysisk kun behov for mælk. 9 uger er bare alt for tidligt at starte på andet. Hans stakkels mave kan slet ikke tåle det.

04-02-2014
Slot91
Slot91

Han får da også de flasker han skal have om natten, og nej det er ikke slemt at stå op om natten.. Ville bare gerne at han fik noget som mættede ham mere, så han ikke skulle hænge i de flasker konstant.. Men snakker med min sp på torsdag også ser jeg hvad hun siger ;-)

03-02-2014
milla2526
milla2526

Det lyder altså helt normalt det mad han får. Hvis du starter på vælling kan du risikere at gøre det meget værre da han så kan få problemer med maven. Jeg prøvede vælling til min dreng da han var 5 måneder med det resultat at han fik ondt i maven og absolut ikke sov længere. Bare fordi du kender en hvis barn sover igennem fra 2 måneder så er det vidst mere held end noget andet. De skal jo først sove igennem meget senere. Mener min dreng var 8 måneder før han droppede flasken. Og så slemt er det da heller ikke at stå op og lige give en flaske hvis det er det barnet har brug for. Det har stadig fysisk behov for mad om natten skal man huske. Det er først ved 6 måneders alderen at de ikke har det mere.

03-02-2014
Slot91
Slot91

Siger ikke at min dreng skal sove igennem på nogen måde, er godt klar over de skal have mad osv om natten.. Han får også hvad han skal have... Havde heller ikke tænkt mig at starte på vælling nu, men om en 14 dage 3 uger. Min sp kommer på torsdag og der tager vi snakken med hende... :-) og vil da lige tilføje at min nevø var 2 mdr da han sov igennem, og gør det stadig.. Der hedder den 12 timers søvn i streg... ;-)

03-02-2014
milla2526
milla2526

Min søn fik vælling da han var 12 uger fordi han også spiste hele tiden. Syrnet allomin mætter ikke så meget og han spiste hele tiden. Han får vælling i sin flaske både dag og nat. Før i tiden måtte man give vælling fra 4 mdr men er sat op til 6 mdr fordi Sundhedsstyrelsen ser man ammer/modermælkserstatning til 6 mdr. Men kender mange der ikke kan klare den udelukkende på mælk. Jeg ville prøve med vælling men i små potioner men grød ville jeg vente med :) held og lykke, kender følelsen af at være magtesløs.

03-02-2014
mihan1655
mihan1655
Baby på 14 måneder

Min datter er lige blevet fire måneder og hun vil stadig spise hver tredje time om natten - det er hårdt, men sådan er babyer. Giv ham hvad han har brug for af mælk og vent med al andet til han er 4 måneder, før må de ikke få grød.

03-02-2014
Rikkelouie
Rikkelouie

Ja vi begyndte på grød da han var 3,5 mdr. Med accept af sundhedsplejersken

03-02-2014
LisbetVE
LisbetVE

og vil da også lige tilføje, at jeg synes det er meget tidligt at forvente han ikke skal vågne om natten og være sulten, det synes jeg er meget høje forventninger at have til sådan en lille dreng. Det kan tidligst forventes at de sover igennem når deres 3-4 måneder.

03-02-2014
riismoller
riismoller

Hej ;-) min søn er knap 12 uger og han får 200ml tilbudt ved hvert måltid. Så synes ikke det lyder helt vildt., han er måske bare en sulten dreng. Det er også meget normalt at de tager et ordentligt spring i deres appetit. At han sutter på sin hånd er ikke nødvendigvis tegn på sult. Hvis det er mindre en 2 1/2 time siden han har spist, så tror jeg ikke du skal tolke det som sult. Vores dreng er også meget begejstret for sine hænder, og han sutter konstant på dem. Så jeg troede også at han var sulten hele tiden, men fik ovenstående at vide, så mon ikke det er det samme med din dreng?

03-02-2014
riismoller
riismoller
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...