Mangler ideer til madplan

Sidder lige og laver madplan for februar, og har søgt og læst en masse gamle indlæg, men mangler stadig nogle ideer.... Nogen forslag? - hvad stå evt. på jeres madplan denne uge?

03-02-2014
LykkeligMor
LykkeligMor

Det her er ikke en løftet pegefinger, men har I bemærket at I ikke har tænkt fisk ind i jeres madplaner..???

Der er masser af rigtig gode opskrifter på f.eks. fiskedunser på nettet der ikke er svære eller tidskrævende at lave, kom røget laks i en omgang wokgrønt, kom frisk laks i lasagnen, paner nogle torskefiletter eller andre former for hvid fisk og server med kartofler til.

Husk fisk - det er rigtig sundt og rigtig godt for helbreddet og så smager det fantastisk... ;0)

04-02-2014
TinaL
TinaL

Boller i karry, Mouzakka, hjemmelavet pizza og stor portion gryderet så man kan variere med kartoffelmos, ris og suppehorn til.

04-02-2014
lena_berry
lena_berry

Tak for gode forslag - kom gerne med flere, mangler til otte dage endnu :-D

04-02-2014
LykkeligMor
LykkeligMor

min madplan for de næste 14 dage indeholder en af familiens farvoritter "æblefrikadeller"  frikadelle opskrift med gulerødder og lidt hvidløg i . bliver formet om en æblebåd, (gerne lidt surt æble) viklet med bacon (som er eneste salt i opskriften) og bagt i ovnen..

pølsehorn (skal på tur)

gryde kylle hvor resterne bliver både suppe og høns i asparges (på forskellige dage kogt kylling kan jo fryses)

flæske æggekage

og

ærtesuppe med kødboller (heksebryg med øjne)

04-02-2014
Miss toco
Miss toco

Hjemmelavede forårsruller med 2 slags salat, kødboller i tomatsovs M pasta, æggekage med bacon, kartoffelsuppe, rugbrød med fiskefrikadeller, burger M pulled pork, bøf M pommes og ærter, krebinetter,

03-02-2014
Budda
Budda

Vi skal have: tærte, fiskefrikadeller, mørbradgryde, lasange, hamburger og kalkun med pikantost og revet gulerod/æble. Som tilbehør skal vi have kartoffel/blomkålsmos, kartofler i ovn, grovpasta 😉

03-02-2014
afsommer
afsommer
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...