En god psykolog? (lidt langt)

Sagen er at min søster og min far er blevet uvenner - over en ganske banal ting. Min søster inviterer til 3 børnefødselsdage med 4 ugers mellemrum. Vores far der er pensionist siger at han kun kan sige ja til en af gangen, da han ikke kan love at have råd hvis måneden skulle byde på uventede regninger. Det har min søster desværre fået helt galt i halsen og nu er hun gået for vidt! Det ligger tilbage til september 2013 og siden har vores far modtaget de ledeste sms fra hende (hun er 40!!! år). Hun skriver bl.a. at han altid har været en dårlig far, han har altid proriteret mig først, han er rådden i hovedet, hun har fortalt sine børn m.fl. at han for dem er død, han er ondskabsfuld, hun hadder ham, hun håber på en dag at kunne hævne sig på ham og gøre ham lige så ondt som han har gjort hende?!? Hun vil melde ham til politiet (for?) - og jeg kan fortsætte... Det er i den genre det foregår. Min far sidder måbende tilbage og ved ikke hvad han har gjort - ud over at han er pensionist og ikke kan skalte og valte med sine penge... Ja, vi har ikke haft en let barndom med 2 alkoholiske forældre og små penge - men det kan vi ikke ændre på nu - så kom videre. Vi må glæde os over vi har 1 forælder tilbage og glæde os over vi har formået at bryde den sociale arv og skabe et godt grundlag for vores børn. -Men hvad F..... bilder hun sig ind? Hun kan ikke tillade sig at behandle vores gamle far på den måde - som de sidste 10 år er kommer farende i tide og utide for at passe hendes 3 børn, hendes have, hendes x-mands regnskab i eget firma m.m.?! Jeg er lidt overbevist om hun lider af vrangforestillinger, tvangstanker eller anden psykisk lidelse. Hver gang hun "overfalder" vores far, som KUN foregår pr. SMS, så sker det altid efter kl. 22 om aftenen, hvor hendes kæreste og 3 børn er gået i seng. Så får vores far omkring 15-25 af de mest ondskabsfulde SMS man kan forestille sig - og hun ender op med at spørge hvornår HAN har tænkt sig at sige undskyld?? Det er så slemt at vi ikke tør sove hos hende og da slet ikke lade vores datter blive passet af hende, hun virker virkelig sindsyg - undskyld mig!!! Men stadig - kun efter kl. 22 om aftenen. Hun har selv overfaldet mig (igen, kun pr. SMS) nogle gange efterhånden, jeg har sagt at hun trænger til noget hjælp, hvilket hun tildels har indrømmet! Jeg vil prøve at finde en psykolog som vores far, min søster og jeg kan konsultere først på skift og sidenhen min søster og far sammen. Det skal bare være en god psykolog som kan gennemskue min søster som uden problemer vil kunne overbevise ham om månen virkelig ER firkantet og det er hele verden og ikke hende den er galt med. Hun er blevet så god til at lyve at hun til sidst selv tror på hendes egen version af historien og nok skal få overbevist andre om det samme. Det er begyndt at påvirke mig alt for meget, da jeg også bliver draget ind i det ad bagvejen - fordi jeg altid er blevet "foretrukket" mener hun! Nogen der kender en god psykolog der kan dreje denne? Råd? Ideer?

10-02-2014
Pumba66
Pumba66

Denne kommentar er blevet slettet af forfatteren.

23-06-2021
Jeanettehansen
Jeanettehansen
Baby på 12 måneder

Denne kommentar er blevet slettet af forfatteren.

23-06-2021
Jeanettehansen
Jeanettehansen
Baby på 12 måneder

Ja desværre kan man rende ind i ventetid når psykologerne er eftertragtede og super dygtige. Håber i finder en anden hurtigt inden problemet bliver for stort!

13-02-2014
bubblesaresweet
bubblesaresweet
Barn på 3 år og 5 måneder

Tusind tak for forslag. Jeg har skrevet til http://familiepsykologiskpraksis.dk, men den ene tager ikke flere klienter ind og den anden har ferie i 14 dage og ikke tid før tidligst sidst i marts.

Så nu prøver jeg 3D psykologerne i stenløse ;o)

13-02-2014
Pumba66
Pumba66

Hov - jeg fik ikke skrevet - det skal blot være et sted på Sjælland, vi kører gerne langt for den rigtige.

10-02-2014
Pumba66
Pumba66

http://familiepsykologiskpraksis.dk , her er et link til deres hjemmeside, de er utrolige dygtige. Han gået hos dem fra jeg var ca 8 (da mine forældre blev skilt) og i ca 5 år frem, vi kom i individuel behandling og sammen som familie, de er rigtige gode og har hjulpet mig meget. De har praksis i kbh.

10-02-2014
bubblesaresweet
bubblesaresweet
Barn på 3 år og 5 måneder

Det lyder som en værre omgang. Hvor i landet bor i? Jeg kender en rigtig dygtig familie psykolog, men din søster skal af egen fri vilje ønske det, medmindre i er bange for at hun er til skade for sig selv, så kan i nemlig tage kontakt til hendes læge og få hende i tvangsbehandling.

10-02-2014
bubblesaresweet
bubblesaresweet
Barn på 3 år og 5 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...