Træt af tør hud!

Hej! T har de sidste par måneder haft RIGTIG tør hud! Ved godt det er koldt udenfor, men vi smører og smører med den skide creme vi har fået fra lægen. Den hjælper ikke en skid! Jeg har prøvet cremen fra libero som skulle være god mod ekstra tør hud. Har prøvet Locobase Repair, virker heller ikke. Så smører jeg med noget der hedder Mildison som er fra lægen, mod hans eksem, men det skal vi stille og rolig trappe ud af igen, for det gør huden tyndere.  Føler at lige meget hvor meget jeg smører med de cremer, bliver resulatet ikke bedre. :( HJÆLP! HVAD GØR JEG?

11-02-2014
Vidunderbarn93
Vidunderbarn93

Jeg vil som eksem mor til 5 skønne unger anbefale dig warmming basis creme som flere har anbefalet dig ☺ den bruger vi personligt rigig meget herhjemme ☺ og herhjemme kalder vi den vidunder creme.

Den er ganske vist lyst fyr med jeg personligt køber igennem en veninde og får det til en super pris.

Skriv til mig på drukmaasenogpigerne@hotmail.com
Hvis du vil høre nærmere.
Mvh Lene

07-03-2016
Drukmaasen1983
Drukmaasen1983

Det kan også være ictyosis - fiskeskælshud. Dette har jeg haftvhele mit liv og den creme der har virket bedst er carbamid. Den kan købes på apoteket i fed udgave og i Matas m. Glycerin - foretrækker den fra Matas, da huden nemmere kan ånde. Der er ikke noget værre for sådan et lille barn end at få en fed creme på hele tiden, som huden ikke kan ånde igennem. Det kan også mindske svedfunktionen og dermed evnen til at regulere temperatur 😊 håber at det "bare" er vinteren men ville lige gøre jer opmærksom på Ictyosis hvis I ikke har fået ham undersøgt af hudlæge og afkræftet det.

12-02-2016
chrisluchau
chrisluchau

Ja den er rigtig god især hvis du giver et dejligt langt varmt bad og smøre med Warming og så tætsiddende langærmet og langbrnet tøj på gerne natten over. Men udover den creme så et varmt bad og kokos olie. Det virker super og er 1000000 % naturligt.

09-02-2016
nullehaj
nullehaj

Her hjemme har vi en datter som har en hudsygdom der gør hendes hud er meget meget tør (den sprækker) men vi bruger Warming basis creme fra apoteket den er virkelig god :)

06-02-2016
Ardal91
Ardal91
Baby på 4 måneder

Jeg vil helt klart anbefale propolis creme fra forever (aloe vera) den er rigtig god mod tør hud og kan hjælpe mod eksem. Der er ikke parfume eller andre gift stoffer og der er heller ikke vand i, så den er perfekt at blive smurt ind i selv om vinteren. Den kan købes hos en forever forhandler

05-02-2016
Monkan82
Monkan82

Altså jeg vil sige decubal er virkelig god med 70% fedt det er der ikke i de andre så meget. Jeg prøvede både A derma og la roche posay det hjalp ikke til min søn;) men nu hjælper det med decubal .. Vi fik hormoncreme først den mindste ikke så stærk af. Vil sige st man skal tappe langsomt ud ellers kommer det igen.. Min søn har børneeksem:)

13-07-2015
Ayse891
Ayse891

Jeg bruger også A-Dermas face and body creme, jeg har både den med den høje fedtprocent og den med den lave, begge er gode cremer og min mand har skåret sit forbrug væsentlig ned efter han skiftede til A-Derma, fordi den genopbygger huden.
Min datter på 5 måneder har dog haft lidt vinter-kinder, som jeg ikke synes A-Derma har haft den ønskede effekt på, men så smurte jeg hende med den creme, jeg bruger til mit ansigt fra Avene (også apoteket) og så forsvandt det.
Jeg ville gå på apoteket og spørge hvad de vil anbefale i retning af A-Derma og Avene, som er nogen af de reneste produkter der findes.

13-02-2014
Randi2010
Randi2010

Jeg vil anbefale aderma fra apoteket. Min datter havde en periode med eksem og det eneste der virkede var aderma. Det har anbefalede af hudlægen.

13-02-2014
brenda365
brenda365

Det tog mig forresten 15 år at lære hvordan jeg kunne holde det væk uden brug af hormoncreme. Har vitterligt prøvet alt :) Jeg mente to ikke ti ;). Held og lykke med det.

13-02-2014
Prosberg
Prosberg

Fedtcreme er ikke nok i sig selv og kan tit gøre det værre i mit tilfælde i og med at huden ikke får nok luft. Så brug kun fedtcreme en til ti gange om dagen :) aderma er den bedste creme til eksem og deres olie er god til at vaske sig med når man er i bad. Derudover så kan du smøre med avokadoolie resten af dagen eftersom huden kan ånde gennem olie. Tænk på hvad I spiser. Farvestoffer er en dårlig ting. Sov helst ikke med nattøj da huden skal have luft! Hvis huden er meget generet kan det også hjælpe lige at komme en kold klud på inden man smøre med olie. Fed creme som locobase er bedst når eksemen ikke er i udbryd til at opbygge huden igen. Jeg kan holde mit eksem væk ved at gøre sådan og jeg har haft den 22 år nu. Misser jeg en dag uden olie, bad og aderma er min hud i udbryd næste dag.

13-02-2014
Prosberg
Prosberg

Vi bruger vaseline creme med aloe vera (ja der er både parfume og alt mulig andet i) men den hjælper så høne, hun har meget lys sart, tynd hud. som jeg selv. den virker på mig derfor prøvede jeg på hende.

ellers har matas en hud creme i baby serien den var god i ansigtet

12-02-2014
Miss toco
Miss toco

Jeg har selv haft eksem og der er flere ting man kan gøre for at hjælpe bedst muligt. Mildison som du har fået fra din læge er den mildeste af de cremer man bruger til eksem. Her er det vigtigt at man smører som lægen har sagt. Flere undersøgelser har vist at det er vigtigt at man smører når det er et udbrud og når udbrudet er forsvundet så trapper man stille og roligt ud. Hvis man stopper fra den ene dag til den anden kan man nogle gange udløse et nyt udbrud. Mht hudpleje, hvis der bliver kradset hul er et kort bad hver dag at anbefale så der ikke går infektion i. Vandet må ikke være for varmt, brusebad er at foretrække, brug et vaskeprodukt uden sæbe - vand alene udtørrer huden. De kan hjælpe dig på apoteket. Lige efter badet så smør med en god fed creme, mens huden stadig er fugtig. Personligt er jeg vild med A-dermas cremer, de fås på apoteket. Hvis du ellers har nogle spørgsmål så sig til. Håber der bare er noget af det der kan hjælpe.

12-02-2014
Mahanne
Mahanne

Koldpresset kokosolie.

Er et natur produkt og er super til at lave babymassage med samtidig med at huden får noget naturligt fedtstof.

Købes i en bøtte i Matas.

Er meget med på forslaget om en test af allergier.

12-02-2014
TinaL
TinaL

Tænk også over kosten. Huden skal også smørres indefra. Giv gerne olivenolie i hans mad. Fede fisk er også gode til huden.

11-02-2014
MutterGadegård
MutterGadegård

Fedtcreme virker her. Kan købes på apoteket og kan bruges overalt på kroppen.

11-02-2014
Slot91
Slot91

Kan det bruges over hele kroppen?:)

11-02-2014
Vidunderbarn93
Vidunderbarn93

har i prøvet en allegitest. kunne være det er en allergisk reaktion. vi bruger fx ikke parfume.

11-02-2014
sine83
sine83

Kan det bruges over hele kroppen?:)

11-02-2014
Vidunderbarn93
Vidunderbarn93

Her bruger jeg weleda vind og vejr.. Den er lavet på lanolin, olie, bivoks og intet andet... Det dutter på de små frostbidte kinder :-) Det kunne da være et forsøg værd.. En tube koster tres kroner cirka :-)

11-02-2014
Vinix
Vinix
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...