Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Neglelak til børn?

Min datter på 3½ år vil så gerne have neglelak på, fordi det har alle hendes veninder. Men jeg vil ikke give hende "voksen-neglelak" på når hun er så lille og slet ikke når hun stadig putter fingre i munden til tider. Jeg mener at have hørt om børne-neglelak - er der nogen der kender det? Hvor kan det købes og er det absolut udskadelig, også i munden og maven?

18-02-2014
Pumba66
Pumba66

Helt klart opi neglelak den sælger jeg i min salon. De fås også i Matas. Det er uden formaldehyd og phthalater.

08-04-2014
st12
st12

Jeg syntes ikke børn skal have farve i håret neglelak på og makeup før de hvertfald er i konfirmations alderen. De har ikke godt af alle de ting som er i det og børn ryger jo hurtigere og hurtigere i teenagere alderen i forvejen. så ser ingen grund til at gøre det.

08-04-2014
beccahj
beccahj

Det er fyldt med thalater og alt muligt andet, som slet ikke er godt for børn.. Så synes det er rigtig godt, hvis du venter i hvert fald til hun er stoppet med at putte fingre i munden..

08-04-2014
bonnieogmads
bonnieogmads

Kaj = lak ;-)

08-04-2014
shanoma
shanoma

body shop er ganske vist ikke testet på dyr, men det er bestemt heller ikke produkter uden parfume m.m. nu er det lidt svært fordi jeg ikke må linke men honeybee gardens har lavet watercolors nail enamel... den skulle ikke være giftig. den kan muligvis købes i din lokale helseshop. den er ikke super holdbar, men klar Kaj fra samme mærke ovenpå, skulle kunne gøre den lidt bedre.

08-04-2014
shanoma
shanoma

Øh, hvorfor bodyshop? De er ejet af Loreal og er et grønt brand ja, men absolut ikke en sikkerhed for noget...

08-04-2014
Omor
Omor
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...