Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Hjælp, ved snart ikke hvad jeg skal/kan gøre :/

Min store pige på 4 år har været helt renlig siden hun var 2 år, der har selvfølgelig kunne ske uheld, men det var virkelig minimalt!  Et halvt år efter hun startede i børnehaven begyndte uheldende at være der meget, hun tissede i bukserne flere gange om dagen :/ Vi prøvede i en periode, med held, at give en overraskelse hvis hun kom hjem og ikke havde tisset i bukserne. Hun var i en kort periode helt renlig igen, men så begyndte uheldende at vende tilbage, i stor stil! Denne gang er det største problem dog, at hun vælger ikke at sige det til pædagogerne, og de lægger ikke mærke til det, så hun kommer tit hjem med endten tørre bukser der simpelthen lugter af gammel ged, eller bukser der er plask våde :( Vi har forsøgt os med overraskelser igen, men det har ingen effekt, og jeg mener personligt ikke et barn skal straffes for at have uheld, men hvad søren gør jeg?! Er virkelig desperat for at finde en løsning, men lige nu kan jeg bare ikke se den :/

26-02-2014
RogS
RogS

Kunne det måske være at hun skal starte med at blive knyttet til én pædagog? En pædagog du aftaler det med sammen med din datter, når hun kan mærke hun skal tisse så løber hun hen til den ene pædagog og siger "jeg skal tisse" så går pædagogen med og det må så holde en periode og så lige så stille vil hun måske selv rende på toilettet? :)

27-02-2014
shawn2013
shawn2013

Jeg har forsøgt at gå til pædagogerne, da jeg også var blevet noget sur over hver dag at hente hende med våde bukser, selvom hun sad lige ved siden af en pædagog og man ku se det når hun rejste sig for at tage farver, papir eller andet, så var hun IKKE blevet skiftet :/ Spurgte pænt om de ikk godt ville minde hende på at gå på toilettet og ellers lige holde øje da jeg godt vidste at hun ikk rigtig ville sige når hun havde gjort det... Det virkede ÈN dag :(

27-02-2014
RogS
RogS

Faste Toilettider i en periode - måske 1 x i timen har været den måde vi har tacklet der på sammen med vores børnehave. Jeg ved der fortsat er børn der har faste toilettider, og de er meget afslappede omkring det. Og som minimum må de da tjekke om din datter har tisset flere x dgl. så hun ikke går rundt med våde bukser. Vi lavede også aftale med vores datter om at hun kunne gå til én bestemt pædagog ved uheld - en pædagog hun var særlig glad for.

26-02-2014
Budda
Budda

Jeg ville spørge pædagogerne om I kunne holde et lille møde for at finde en fælles løsning for at hjælpe jeres datter. Jeg tænker at I måske ku aftale at hun skal på toilettet hver anden time for at se om det ku hjælpe. Har I indtryk af at hun ikke når på toilettet fordi hun er fordybet i leg elller gør hun det fordi hun ikke gider gå på toilettet. Jeg tænker at hun selv er lidt flov over det fordi hun ikke kommer og siger det længere så måske det ville være en god hjælp for hende hvis I prøver at snakke med hende om hvad det er der sker, nogle gange er man som voksen nødt til at gætte sig lidt frem med flere forslag til hvorfor det sker og så kan hun sige ja eller nej til om I rammer rigtigt. Håber I finder en løsning for jeres datters skyld.

26-02-2014
Minitrolden
Minitrolden

opper den lige til forsiden :)

26-02-2014
RogS
RogS
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...