Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

ADHD

Jer med ADHD børn, hvornår blev i første gang bevidste om at jeres børn var anderledes? Og krævede mere end andre børn? Alle erfaringer modtages!

01-03-2014
LisbetVE
LisbetVE
Barn på 2 år og 11 måneder

Vi er i gang med udredning. Vores datter er 8år og mistanken er ADD.

14-05-2014
Erika Lisa
Erika Lisa

(null)

14-05-2014
Erika Lisa
Erika Lisa

Husk at der kan være mange ting som giver samme symptomer som ADHD, men som intet har med det at gøre. Jeg kender til en dreng som var enormt urolig og forstyrrende i skolen og tankerne fløj fra det ene til det andet på et splitsekund. Det er nu blevet meget bedre ved at ændre hans søvnrytme. Ved godt at i alle nok har forsøgt med andre muligheder, men det ville bare være så ærgeligt at give medicin for noget de ikke fejler :)

20-03-2014
TineFroberg
TineFroberg

Min man har ADD og tror oz at min svigermor havde det. Har nu en datter på 1 måned og er skidebange for at hun får det! Min mand hr haft en rigtig hård barndom især i skolen. Men hvordan kan man se det på spædbørn?

18-03-2014
Angora06
Angora06

Min var ekstremt aktiv. Vi førte kostskema og hun burde så tage på. Alligevel var hun undervægtig og vi måtte tilsætte ekstra fedtstof til maden (samråd med børnelæge+ læge). Og så sad hun aldrig med noget i meget længere end et øjeblik.

Hun fik undersøgt (og ordnet) ører - den slags problemer kan give nogle af de samme symptomer.

Briller har hun også fået.

Garvestoffer blev dømt ude. Og i en periode var sukker helt bandlyst.

Da problemerne stadig var der, kom så bare problemet med lærerne på skolen. Alt for sløve. Men da hun var CA 11 år blev det tydeligt nok for skolepsykologen.

18-03-2014
Madam_Mundus
Madam_Mundus

Hvad er dit barns symptomer? Han han nogle problemer: dårlig hørelse, dårligt syn, spiser han usundt/for usundt? 

Det har netop vist sig at mange børn der lider af "skjult" dårlig hørelse eller syn, keder sig/er forvirrede og får kraftige ADHD symptomer - der ligger nok langt flere "skjulte" ting under overfladen - husk hvor alvorlig medicin (amphetamine) det er du giver dit barn - måske kan dette undgås og mange mange børn har stærke bivirkninger af  medicinen.....

18-03-2014
KarolineG
KarolineG

Jeg bliver nysgerrig - jer der har opdaget det så tidligt som 1 år - hvordan har i kunne se/mærke det?

18-03-2014
TMN87
TMN87

for at få stillet diagnosen skal du have haft symptomer før det 7. år. men kender en 3 børn som allerede fra 1/2 til et helt år havde kraftige symptomer

18-03-2014
FrkGranger
FrkGranger

Børnelæge nævnte det allerede da hun var 10 mdr. Alligevel gik der yderligere 11 år før vi fik stillet diagnose.

Den lange ventetid skyldes sløvhed hos pædagoger og lærere og udskiftning af personalet hos PPR. Og så det at hun kun har gået i lille børnehave og en lille skole = de har kunnet rumme hendes udfordringer.

02-03-2014
Madam_Mundus
Madam_Mundus
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...