ADHD

Jer med ADHD børn, hvornår blev i første gang bevidste om at jeres børn var anderledes? Og krævede mere end andre børn? Alle erfaringer modtages!

01-03-2014
LisbetVE
LisbetVE

Vi er i gang med udredning. Vores datter er 8år og mistanken er ADD.

14-05-2014
Erika Lisa
Erika Lisa

(null)

14-05-2014
Erika Lisa
Erika Lisa

Husk at der kan være mange ting som giver samme symptomer som ADHD, men som intet har med det at gøre. Jeg kender til en dreng som var enormt urolig og forstyrrende i skolen og tankerne fløj fra det ene til det andet på et splitsekund. Det er nu blevet meget bedre ved at ændre hans søvnrytme. Ved godt at i alle nok har forsøgt med andre muligheder, men det ville bare være så ærgeligt at give medicin for noget de ikke fejler :)

20-03-2014
TineFroberg
TineFroberg

Min var ekstremt aktiv. Vi førte kostskema og hun burde så tage på. Alligevel var hun undervægtig og vi måtte tilsætte ekstra fedtstof til maden (samråd med børnelæge+ læge). Og så sad hun aldrig med noget i meget længere end et øjeblik.

Hun fik undersøgt (og ordnet) ører - den slags problemer kan give nogle af de samme symptomer.

Briller har hun også fået.

Garvestoffer blev dømt ude. Og i en periode var sukker helt bandlyst.

Da problemerne stadig var der, kom så bare problemet med lærerne på skolen. Alt for sløve. Men da hun var CA 11 år blev det tydeligt nok for skolepsykologen.

18-03-2014
Madam_Mundus
Madam_Mundus

for at få stillet diagnosen skal du have haft symptomer før det 7. år. men kender en 3 børn som allerede fra 1/2 til et helt år havde kraftige symptomer

18-03-2014
FrkGranger
FrkGranger

Børnelæge nævnte det allerede da hun var 10 mdr. Alligevel gik der yderligere 11 år før vi fik stillet diagnose.

Den lange ventetid skyldes sløvhed hos pædagoger og lærere og udskiftning af personalet hos PPR. Og så det at hun kun har gået i lille børnehave og en lille skole = de har kunnet rumme hendes udfordringer.

02-03-2014
Madam_Mundus
Madam_Mundus
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...