Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Må jeg høre jeres mening 😊

Hej alle 😊 Vi har enlig fundet to flotte bavne som vi er ret sikre på. Vil lige høre jer ad, tror i det er rigtig at når barnet bliver født så kan det godt være det ikke ligner en Felix eller tror i når man har besluttet sig så er det bare helt sikkert en Felix ? 😊 Vi også gerne høre hvad i synes om de to navne vi er vilde med. Det er Felix og Sara (vi ved ikke hvad det bliver) Synes i Sara skal staves med S eller Z ? Sara eller Zara 😄 Hyggeligt med disse grupper og tråde. På forhånd tak for hjælpen 😊

05-03-2014
Ninnahoff
Ninnahoff
Barn på 2 år og 10 måneder

jeg havde egentlig besluttet mig for, at min søn skulle hedde liam. men min kæreste havde lavet en lille liste til mig med forslag (han er ikke biologisk far), og det endte med at blive jamie, som kæresten havde foreslået fordi det var det første navn der faldt mig ind allerførste gang jeg så ham :-)

04-05-2014
Enmandshaer
Enmandshaer

Brit Eva. sjovt, jeg har altid skulle rette folk med at mit navn staves med 2 t'er :-). til trådstarter så synes jeg i skal vælge det der ser pænest ud i det fulde navn. jeg har en oliwer og en wictor og det så pænest ud med w i det fulde navn da mit efternavn starter med v. selvom mine drenge skal rette folk en gang i mellem så er de rigtig stolte af deres w og vil ikke ændre det.

04-05-2014
morbritt85
morbritt85

Vi havde inden tid valgt både et drenge- og et pigenavn. Jeg tror det for os var sådan, at nu havde vi bestemt os for det navn, og så var navnet bare rigtigt. Men jeg har også hørt om andre der ikke havde det sådan. 

Jeg synes Sara skal være med s.

04-05-2014
Mairim
Mairim

Jeg synes altid man bør tage hensyn og vælge den mest "almindelige" stavemåde. Jeg har hele mit liv skulle rette folk, og jeg synes det var møg irriterende. Jeg er glad for mit navn, men det er åbenbart ikke Brit med et t der er mest almindeligt. Og som lærer oplever jeg tit elevernes frustration over at man ikke kan stave eller sige deres navn korrekt (selv om man prøver). Jeg synes Sara er smukt, mens Zara for mig virker som et forsøg på at være anderledes, og det skal barnet nok selv finde ud af - hvis det vil.

04-05-2014
Brit Eva
Brit Eva

tror de passer til det man vælger, du venter jo lige nu på endte ham eller hende som hedder sådan.

Jeg ville ikke tøve med zara, ja hun skal måske en gang imellem rette folk. jeg hedder selv Mariann uden E, jeg har brugt timer som barn på at forklare folk det og i dag er jeg flintrende ligeglad jeg hedder ikke som alle andre sådan er det. og selv de mest almindelige navne som mathias og caroline kan folk stave forkert.

Jeg ville vælge endten s eller z udfra hvad der passer bedst i jeres familie og til det i gerne vil lave. sara er lidt blødt hvor zara og felix begge har et lidt hårdt tryk.

05-03-2014
Miss toco
Miss toco

Vi vidste begge gange at vi ventede en pige, første gang havde vi 2 navne i spil, da hun så kom op til mig på maven var der bare kun et navn som passede, med nr. 2 havde min kæreste på forhånd valgt navnet og det var jeg egentlig ok med, og da hun kom op og ligge passede det perfekt. Vi har i dag en Sine prinsesse og en Marie prinsesse. Jeg synes synes personligt ikke så godt om navnet Felix, men det er vidst blevet ret populært kender faktisk en del som skal have drenge børn i nær fremtid som skal hedde Felix. Sara er et smukt navn og skal helt sikkert staves med S :) Tillykke med det hele :)

05-03-2014
SilkeRechnagel
SilkeRechnagel

Mange tak for jeres svar. Jeg tror vi vælge at stave det med S 😊 Dejligt at høre jeres syns punkter 😄

05-03-2014
Ninnahoff
Ninnahoff

synes det er fine navne, men gør dit barn den tjeneste at stave Sara med S. navnet er en stor del af identiteten og det er synd for dit barn hele tiden at skulle bruge tid på at rette måden folk staver det på. tænk på f.eks. gennem skoletiden hvor mange gange barnet skal rette lærer, vikarer og andre elever. jeg gik i klasse med en krestina, med k og med e!! hver gang skrev læren Christina... når hun blev rettet og fik af vide at det var med k og e, skrev hun Kristine og så måtte vi på den igen!!!! kan godt forstå at hun synes det er træls at ingen staver det rigtigt, men vi andre synes også det var træls, hver gang der skulle dannes grupper at bruge ekstra tid på at få stavet det rigtigt!! så gør dit barn den tjeneste at vælge den mest oplagte stavemåde! så bare min mening og det var jo den du spurgte om ;-)

05-03-2014
shanoma
shanoma

Synes også det er to fine navne og synes Sara med S er pænest. Vi vidste på forhånd, hvad vores børn skulle hedde, tror ikke rigtig på det der med, at de ikke ligner en med det navn man på forhånd har bestemt, så tror jeg mere på, at man ikke har været sikker på navnet fra start ;)

05-03-2014
Rikkelouie
Rikkelouie

Jeg synes det er fine navne.

Jeg ville helt bestemt stave med S og ikke Z! Zara er en tøjbutik i mit hovede...

Vi vidste ikke hvilket køn vores barn havde, så vi havde også valgt et drengenavn og et pigenavn, og så vores datter så kom ud og kom op, så VAR hun bare Selma med det samme. Jeg var 100%sikker på, at navnet var rigtigt!

Men jeg havde også gjort op med mig selv inden, at hvis det virkede forkert med navnet, så skulle vi jo bare finde på et andet :) Men for os var det simpelthen SÅ naturligt!

05-03-2014
MutterGadegård
MutterGadegård

Fine navne :) Vi har selv Felix som den ene af to muligheder til vores dreng, som gerne skulle komme snart. :) Personligt ville jeg vælge Sara med 'S'. Tror at stavning med 'Z' er mere tidsbetonet, og jeg ville blive træt atf det selv, tror jeg. Mht. om barnet bare er blevet sit navn, når det kommer ud, tror jeg er forskelligt fra forældre til forældre, hvordan de oplever det. Jeg har hørt både at barnet bare ér en XX og at barnet så bare slet ikke lignede en XX.

05-03-2014
Kielth
Kielth
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...