Dilemma omkring mor og svigermor

Hejsa. Jeg er i et dilemma. Jeg har fået graviditets sukkersyge, og skal så i flere scanninger, for at finde ud af hvad bette mand vejer. Min bedre halvdel, vil helst ikke tage flere fridage, da de er meget presset i firmaet. Så jeg tænkte at jeg ville tage min mor med i scanning (har det bedst med at have en med, da fire ører hører bedre end to). Jeg sagde til min kæreste at næste gang jeg skal i scanning kunne han som at han kunne få fri der, men så sagde han at han syntes at det var bedre at tage hans mor med, for ikke at skuffe hende når min mor kom med.  Jeg har et godt forhold til min svigermor, men bare ikke på det plan at hun skal med mig på sygehuset. Så er i det dilemma, at tage alene afsted, selv om jeg har det bedst at have en med, eller at tage min mor med og min svigermor med næste gang, selvom jeg ikke er glad for det, eller tage min mor med og skuffe min svigermor. Arrrgh

06-03-2014
sandborg
sandborg

da jeg ventede den første for mange år siden var min mor med til en masse bla skanninger. men den gang havde jeg heller ikke det bedste forhold til min da værende svigermor. men da jeg ventede mig her sidst havde jeg min svigermor med til md skanningen men hun fik også tilbudet om at være med til fødslen. da jeg jo havde min mor med til den først og har et mega godt forhold til min svigermor. men som mange siger så er det jo din graviditet dine skanninger så du skal kunne føle dig tryk. og kun tage den/dem med som du føler sig helt tryk med. Så du må tage en snak med mand/svigermor og fortælle hvordan du føler. det må de kunne forstå.

08-03-2014
beccahj
beccahj

Vi havde selv virkelig mange scanninger pga. Tvillinger og for kort livmoderhals, jeg havde min kæreste med de fleste gange og havde eet heller ikke super godt med at svigermor skulle med selvom vi har det rigtig godt sammen men synes at når min mor og moster havde været med at hun også skulle have lov :D og det var faktisk rigtig godt

07-03-2014
Noejepsen
Noejepsen

Hvis jeg vidste jeg skulle have flere scanninger ville jeg spørge svigermor én af gangene. Jeg havde min egen mor med som praktisk hjælper ved min hjemmefødsel. Jeg spurgte min mand om hvad han havde lyst til da jeg tænker det også skulle være en han var tryg ved. Vi var enige om at det var den rigtige løsning. Ved ikke om vi ville vælge anderledes næste gang - det har vi ikke talt om. Tror dog ikke min svigermor var fornærmet eller skuffet over at det var sådan det var - og jeg har ellers er rigtig godt forhold til hende.

07-03-2014
Budda
Budda

Det er DIN graviditet, DIN baby og DIG der skal have det godt. Hvis din svigermor bliver sur/skuffet/ked af ikke at komme med, så er der noget galt... Det er min mening, og du skal gøre hvad DU føler, og ikke hvad andre siger..

07-03-2014
Majbrit Nielsen
Majbrit Nielsen

Jeg skulle have lavet en ekstra 12 ugers scanning, og der kunne min mand ikke komme med. Jeg valgte derfor at invitere både mor og svigermor med til scanning. Først sagde min svigermor dog nej, til at komme med, da hun syntes det var noget jeg skulle have lov til at opleve bare med min mor. Efterfølgende kom hun dog og gerne ville med alligevel, da hun havde fået tænkt over at både hun og min mor havde samme relation til barnet. Så jeg havde dem begge med og det var fint. Fik dog at vide, af den knap så flinke scanningssygeplejerske, at man kun måtte have én med ind, så derfor ville svigermor alligevel blive udenfor. De fik dog lov begge at komme ind. Hun havde vist bare en dårlig dag, hende sygeplejersken. Når alt det er sagt, så skal du gøre hvad du føler for. Ville bare sige, at jeg havde en god oplevelse med at have begge med ind :)

07-03-2014
MorN
MorN

Jeg ville ønske jeg kunne tage min mor med, men desværre er hun alt for tidligt rejst til himmels.
Jeg har en supersød svigermor, men jeg har det nok lidt på samme måde som dig, det er en lægeundersøgelse og den har jeg ikke lyst til at dele med min svigermor. Så ville jeg nok hellere tage en veninde med. Tænk udelukkende på dig selv og hvad du ønsker.

07-03-2014
Pumba66
Pumba66

Kommentarerne er fjernet af forfatteren.

07-03-2014
sandborg
sandborg

jeg vil som tidligere skrevet tage den person med som jeg føler mig mest tryg ved. for det er jo kontrol scanning og hvis der er noget galt som skal tjekkes ekstra er det vigtigste at du har en du er tryg ved.

07-03-2014
FrkGranger
FrkGranger

Jeg vil som sådan ikke komentere på om jeg syntes du skal tage sviger mor med eller ej, men blodt nævne at man skal have i mente, at disse ekstra skanninger jo er for at se om alt er vej med barnet, så man skal vel have en person med som man har lyst til er der hvis man får den besked at der er noget galt...

Om man så har det forhold med sin svigermor, eller for den sags skyld egen mor, veninde, søster eller hvem ellers, det må man jo gøre op med sig selv..

07-03-2014
oOAKOo
oOAKOo

Altså jeg hælder nok mest til at tage min mor med og lade min svigermor være hjemme næste gang.
ja, det kan godt være det er en scanning uden på maven, men den bliver udført af en overlæge på afdelingen og der er en anden læge tilstede som jeg skal snakke med om mit sukkersyge. Så det er en læge undersøgelse.
Mange tak for jeres råd og meninger

07-03-2014
sandborg
sandborg

Jeg havde min svigermor og svigerfar med til køns scanning, da det betød meget for min kæreste. Men min mor er så den jeg altid ringer til hvis der er noget jeg er i tvivl om. Ens egen mor er altid bedst 😘

06-03-2014
Søs21
Søs21

Jeg ville hverken tage min mor eller svigermor med, jeg kunne derimod finde på at spørge min lillesøster om hun ville med (selvom hun er 5 år yngre har vi et rigtig godt forhold) eller tage afsted selv, eller med en god veninde 😊 men hvad vil du helst?

06-03-2014
happiness
happiness

Helt enig med frlykke. Gør det du har det bedst med. Og det vil ikk være sidste gang at det kommer på banen, at alt skal gøres lige ;) så tænk på dig selv og ikk hvad alle mulige andre mener de har ret til. Som skrevet, er det jo ikk en forestilling.

06-03-2014
SaraKruse
SaraKruse

God pointe at fire ører hører bedre end to. jeg synes du skal gøre som du føler for. jeg har overvejet om min mor måske skal med til en scanning ved min næste graviditet, men har ikke i en brøkdel af et sekund overvejet om min svigermor skulle med. jeg har det fint med min svigermor men altså...ikke så fint ;-) jeg tror det er vigtigt at du får forklaret din kæreste hvordan du føler, han ville jo heller ikke tage din mor med til et lægebesøg... eller det håber jeg da ikke for det ville sgu være underligt ;-) held og lykke med det hele. husk at gøre hvad DU føler mest for.

06-03-2014
shanoma
shanoma

hmm... behøver din svigermor få at vide at du tager din mor med? Hvis hun spørger kan du jo bare sige at du helst vil afsted selv :-)

06-03-2014
signelsen
signelsen
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...