Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Pige 3 år.

Hej allesammen,    Håber I kan hjælpe med lidt viden. Jeg er ny herinde, så prøver mig lidt frem :).   Har en pige på 3 år. som smed dagbleen da hun var 2 år og +/- 3-4 måneder gammel.  Derefter smed hun natbleen da hun var 2 år +/- 6-8 måneder. Og har haft et par enkle natte uheld. Men efter start i børnehave, er det næsten hver nat. Selvom hun tisser af inden sengetid, igen inden vi går i seng omkring kl. 22-23. Og komme nogen gange ud igen midt på natten og tisser sovende. Hun står op igen omkring kl. 06.30 ..   Kan nogen give et råd med på vejen? På forhånd tak.

10-03-2014
Stinemn
Stinemn

Du kan fortælle hende, man ikke behøver være lille for at have ble på 😉. Noget siger mig, det nok skal få en ende inden længe, så opmærksom hun er på det selv. Hold ud 😄.

12-03-2014
Coco79
Coco79

Tak for dit svar Coco79 :).

Har tilbudt hende, også for hendes skyld at få bleen på om natten. Men så blev hun helt ulykkelig og siger " Mor, jeg er en stor pige. Og bliver bare lille hvis jeg få den på". Så det kan jeg næsten ikke få mig til. Så vasker sengetøj på tisselagner på højtryk derhjemme i tiden :/. 

 

Men dejligt at høre det sker, og det ændres igen :)

11-03-2014
Stinemn
Stinemn

Det er helt naturligt, de godt kan gå et skridt tilbage i en periode, efter at have smidt bleen. Giv en natble på eller skaf et underlagen og tilbyd mindre vand inden sengetid. Vores havde også et par uheld efter der var gået en periode, hvor det gik godt. Nu er han 4, og det kører bare 😉. Held & lykke og velkommen til.

10-03-2014
Coco79
Coco79
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...