Så skal der gode ideer frem (fødselsdag)

Johannes bliver 3 i april og vi sidder lige nu og planlægger :) vi skal som vi plejer holde det af 3 omgange, den ene er til aftensmad og efterfølgende kaffe og kage. Jeg kan bare ikke finde på hvad vi skal lave af aftensmad. Det er til 15 personer alle voksene på nær vores egne 2 børn. Johannes elsker som de fleste børn lasange men det syntes jeg ikke jeg vil server, det er alle bedster og older det kommer denne dag, som også er på selve fødselsdagen, Nogen med en rigtig god ide?

11-03-2014
PepsiMax
PepsiMax

Herhjemme er Ristaffel med alt det forskellige tilbehør som hjertet begærer! Det har altid været den ret som min egen mor lavede til min fødselsdag som barn og jeg har også tit serveret det selv som voksen. Det er nemt og kan forberedes dagen før.....

19-03-2014
TildeMa
TildeMa

ikke samme opskrift som jeg har, min indeholder bl.a revet gulerod og hvidløg også. men værd at prøve

12-03-2014
Miss toco
Miss toco

Hvad med en frikadelle fars som du plejer ( med allehånde vel at mærke), så lad dellen æde ævlet og bacon omkring om bag i ovn. Tænker det ku smage godt a la æbleflæsk m frikadelle?

12-03-2014
Omor
Omor

Jeg ville finde en anden ting som han godt kan lide, som alle kan spise.

Her elsker Ellen frikadeller, bacon og æbler. har en opskrift på æble frikadeller hvor alle 3 ting indgår, de var et hit hos store og små.. Men samtidig hvis man er til børnefødselsdag skal der jo også være noget barnligt og farverigt over det han er jo kun 3 år.

hvad med måske at være "vild" og lave samle selv burgere fx med alternativer pulled pork-kylling og alm bøf det kan de fleste (også de gamle) i vores familie klare og synes det er lidt hyggeligt at sidde og fedte med. Det ville give gode muligheder for at få farve på bordet..og pomfritter fx i forskellige rodfrugter som alternativ til de gammeldaws.

Til næste fødselsdag her i husets (morfars han fylder 64) der skal vi have spyd med alle mulige ting som morfar kan li, men som overlader mulighederne til forskellig smag

Jeg bryder min persoligt ikke om, når vi er et sted og børn får "speciel kost".

Det strider imod min overbevisning om at man spiser det der bliver serveret..  Men hver familie har jo sine principper på det punkt.. håber under alleomstændigheder at han får en fantastisk fødselsdag med solskin og gaver

12-03-2014
Miss toco
Miss toco

Hehe, vi skal holde 2 års fødselsdagsfest for Anna i morgen, vi bliver 11 voksne + Anna på 2 år, og her skal vi have netop hjemmelavet lasagne, hvor vi serverer nogle lækre salater + diverse oliven og noget godt brød til. Og der kommer også en olde og bedsterne :)

Men hvis det ikke skal være "børnemad", hvad så med at lave et lækkert tapas-bord med blandet koldt og lune retter? Der er der noget for en hver smag, store som som, og en god bonusting ved tapas er, at man ofte sidder længere ved bordet.
Da Anna blev 1 år sidste år, diskede vi op med det helt store tapas-bord, hvilket var en kæmpe succes. Vi snakkede om at gøre det igen i år, men blev så enige om de hjemmelavede lasagner + tilbehør.
Desserten/til "kaffen" bliver chokoladekage og Daim-cookies samt lidt frisk frugt.

11-03-2014
MorLise85
MorLise85

Hvorfor så ikke lave en lille lasagne til børnene og noget andet til jer voksne, så føler han sig i hvert fald ikke snydt hvis fødselsdagsbarnet selv plejer at bestemme maden på dagen ?

11-03-2014
HelleMor87
HelleMor87

Op

11-03-2014
PepsiMax
PepsiMax
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...