Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Bror vælger side

Hej, håber i kan komme med nogle inputs til hvad der skal gøres. For 2,5 år siden slog jeg op med min x der både drak for meget, og til sidst Blev voldelig. Han var og er stadig bedste ven med min lillebror, som jeg ikke har villet Inddrage i vores konflikter. Det er gået fint men har flere gange måtte sande at min bror og hans kæreste hellere inviterer min x end mig. Indtil i aften har jeg været large omkring det og ikke gidet sige noget.. MEN i aften siger de de holder fest for venner i april (hvor jeg er højgravid) og tænker at det er jo deres valg.. Indtil jeg finder ud af min anden bror og kusine er inviteret. Jeg konfronterer min bror der bliver meget flov og indrømmer det var fordi min x kom. Jeg mener selv det ikke er deres problem at vi ikke kan finde ud af det og burde invitere os begge.. Men det sker åbenbart ikke. Og jeg er flere gange blevet valgt fra. Elsker min bror, men hvis han skal stå fadder til mit barn.. Er det så for meget at forlange At han "vælger" mig engang imellem? Hjælp og gode råd modtages tak!

16-03-2014
Annetteclemme
Annetteclemme

Puh annek det lyder mere anstrengt end det her. Hvor tæt var du på din bror? Min bror har taget mit parti både over for kæresten og over for min x nu..jeg tror bare jeg er blevet lidt teenager igen mhb ikke at ville invitere hende. Siger til min bror han må afgøre om hun skal med :)

24-04-2014
Annetteclemme
Annetteclemme

I går kom min svigerinde lige med en ordentlig skideballe! Jeg har fået snakket med min bror og fået en undskyldning og mødte meget forståelse! Fra HAM. Hun er uenig og siger jeg er egoistisk! Ih du godeste skulle man ikke lade sådan noget ligge når min bror og jeg har ordnet det. Overvejer virkelig om hun ikke skal med til noget jeg holder fra nu af! Er det ikke fair nok? (Min bror synes det er, men han er da træt af situationen)

24-04-2014
Annetteclemme
Annetteclemme

Nej det er strengt og hvis han skal stå fadder for dit barn

Skal han jo også være der for barnet og dig under graviditeten :-/ jeg ved ikke hvad jeg skal komme med råd, ved bare at det lyder forkert, familie før venner-

28-03-2014
førstebarn
førstebarn

Det er strengt. Jeg mener dog ikke du skal se det som en "byttehandel, at hvis han skal stå fadder, så skal du også have noget ud at det. Det er for dit barns skyld, hvis han skal stå fadder og ikke din.

16-03-2014
MutterGadegård
MutterGadegård
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...