Alternativ behandling væske i ørene

M har fået væske i ørene pga forkølelse og hvis det ikke er blevet bedre inden for 1 md skal der dræn. Det ville vi gerne undgå. Nogen der kan anbefale f.eks. kiropraktor/zoneterapi??

19-03-2014
Caja
Caja
Barn på 3 år og 11 måneder

kan godt høre at dræn er rigtig godt for nogen og nu kan jeg ikke sætte mig ind i hvad det vil sige at have et "ørebarn", men jeg kan godt forstå at børn med gentagende mellemørebetændelse har gavn af at få lagt dræn! jeg ville dog helst undgå det, da både min søster og min kæreste døjer med ørerne nu i deres voksenliv efter at have haft dræn i som børn. de kan ikke trykudligne og får rigtig ondt når vi er ude og flyve og i flere timer efter. desuden kan min kæreste ikke dykke længere ned end to til tre meter før han får ondt og hvis han fortsætter får han blodnæse og rigtig ondt. som skrevet i denne tråd tidligere havde vi stor succes med zoneterapi og han har ikke haft noget siden trods heftige forkølelser. ville til enhver tid forsøge med alternativerne før drænet ;-)

22-03-2014
shanoma
shanoma

Vi har fået dræn i 2 gange og selv om vi forsøgte og lykkedes med at undgå det til den store. Hun var 3 år og det var i forsommeren. Så vil jeg til enhver tid gøre det igen med vores 3. barn. Det har ikke været særlig grimt at få lagt drænene på nr. 2, men han var også 9 mdr, da han fik dræn i første gang.
Med den store undgik vi det ved at sprøjte hende næse 2 gange i døgnet med en saltvandsnæsespray fra apoteket og hæve hendes hovedgærde. Og mange børn vokser fra det i 3 års alderen.
Nogle (bl.a. hende med Kernesund) mener også at ørebørn er mælkeallergikere. Så det kan også være en løsning at fjerne alt komælk fra kosten.

22-03-2014
Randi2010
Randi2010

Hej vores dagpleje fortalt os at kiropraktor også kun virke på væske på ørerne men vi har ikke endnu. Mille

19-03-2014
Mille378

vi fik samme besked som dig efter målt væske på ørerne, at vi skulle se om en måned. jeg ville gerne undgå dræn så vi prøvede zoneterapi. han skulle ha fire behandlinger og på dagen for den fjerde, var vi ved ørelægen om formiddagen hvor vi fik af vide at alt var fint. zoneterapeuten bekræftede det, selvfølgelig uden at vide hvad ørelægen havde sagt, så her var det en god oplevelse. det er den eneste gang han har haft noget med sine ører, og det var også i forbindelse med en forkølelse! jeg ville klart gøre det igen, hvis der skulle blive noget.

19-03-2014
shanoma
shanoma

Selvfølgelig skal han have dræn, hvis der ingen vej er udenom;-)

19-03-2014
Caja
Caja
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...