Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Ømme vorter

Så kom lille Kirstine Johanne til verden igår 11.52, dagen før forventet termin. Alt er gået efter planen og der er ved at komme godt gang i amningen. Men mine vorter er vildt ømme, må vride mig i smerte når hun bliver lagt til og begynder at sutte. Hvad har I andre gjort mod dette ?

20-03-2014
gitmahansen
gitmahansen

forresten så var mit ene bryst værst så for ikke at vænne ham til sutte brikkerne så brugte jeg dem kun på det meget ømme bryst. på den måde blev han ikke så vandt til dem at han ikke kunne undvære dem igen. dine bryster vænner sig til det men i starten er man bare pisse sur over at der ikke er nogen der har oplyst en om denne ulidelige smerte;-)

08-05-2014
shanoma
shanoma

Jeg havde også meget ondt de første 14 dage-3 uger. Det er helt almindeligt, og mange oplever det. Min pige fik dog ikke ordentligt fat, hvilket resulterede i sår oven i den almindelige smerte, der er forbundet med nedløbsrefleksen. Jeg havde ømme brystvorter, sår og smerter helt ind til mælken begyndte at løbe ved hver amning. Det gik dog over, og jeg havde ikke problemer med selve amningen indtil jeg desværre fik svamp.

Jeg brugte ammebrikker til mine sår var helet, men på trods at brikkerne gjorde det alligevel ondt. De tog toppen af smerten, og det hjalp også. 

Kæmp dig igennem. Det skal nok blive bedre snart. :) Fat mod!

08-05-2014
MutterGadegård
MutterGadegård

Som nogle skriver så skal du være sikker på at dit barn har den rigtige sutteteknik ( burger mund)Har aldrig haft ondt .

08-05-2014
Baby1214
Baby1214

jeg smurte med lanolin salve, mener det hedder lansihlo lanolin... det virkede ret godt men når det var værst supplerede jeg med ammebrikker.... vil dog stadig påstå at det bedste jeg har gjort for "madkasserne" var nu at investere i uld ammeindlæg.... GENIALT!!!! eneste ulempe er at de ikke er "vandtætte", men hvis jeg vidste at jeg ville nå at "lække" før næste amning lagde jeg et engangs indlæg mellem uld og bh, det fungerede fint for mig..

08-05-2014
shanoma
shanoma

Glemte helt at skrive tillykke med din lille pige 🌺🎈.

08-05-2014
Isblomsten
Isblomsten

Jeg havde også skide ondt selvom hun var lagt rigtigt til. Blev tjekket på sygehuset og af sundhedsplejersken. Jeg fik store sår og en uge efter fødslen fik jeg brystbetændelse. Var på sygehuset som sagde at jeg skulle bruge suttebrikker og jeg fik nogle med hjem (husk at de skal være rigelige store jeg skulle bruge str L ). Derudover havde jeg svamp og det var også med til at det gjorde ondt. Jeg tror at det tog 3 uger så var smerterne væk og ligeledes sårene og jeg behøvede ikke suttebrikkerne mere. Håber at du kan holde det ud og forsætter med at amme for nu nyder jeg at amme selvom jeg ikke selv troede på at det kunne lade sig gøre i starten hvor tårnene trillede ned af kinderne hver gang hun blev lagt til.

08-05-2014
Isblomsten
Isblomsten

Jeg fødte en lille pige den 27/4-14. Efter 3 dages tid havde jeg så super ondt at jeg tudede hver gang hun skulle lægges til. Føltes simpelthen som om hun bed vorten af. Min kæreste købte suttebrikker til mig, men dem ville hun slet ikke bruge. På dag 5 købte vi lansinoh hpa lanolin creme. Jeg kan dog ikke finde ud af om det er det der har hjulpet eller om jeg bare er blevet bedre til at lægge hende til. Det gør i hvertfald ikke lige så ondt længere. Jeg begyndte dog også at variere stillingerne meget mere. Jeg havde også fået af vide hun lå rigtigt til, men retter jeg hende lidt under amningen kan jeg mærke at hun alligevel ikke lå helt korrekt. Så mit råd er: tjek hele tiden hendes næse er ud fra din vorte og varier ammestillingerne hver gang. Start altid med det mindst ømme bryst. Hun suger hårdest lige med det samme.

07-05-2014
Maikenandersen
Maikenandersen

hmm kan ikke forstå i skal ha så ondt. ved min store søn fik han suttet skævt de første dage og det gjorde naller, men ligeså snart jeg fandt ud af og ligge ham rigtigt til, gik smerten hurtigt væk igen. måske i skulle tjekke om ungerne er lagt rigtig til, evt ta ind til jordemdørene og hør om de kan hjælpe jer ;-)

21-03-2014
Futtefut
Futtefut

Bed smerten i mig de 14 dage, det var virkelig slemt.. Brugte kun suttebrik i en uge, men så var vorten påny sensitiv. Og skal hilse og sige, at det også gør ondt med nr 2:) stakkels dine vorter, men det bliver bedre🌺🌸

20-03-2014
bonnieogmads
bonnieogmads

Jeg aflastede dem lidt med suttebrikker. Her startede han med dem og når han havde fået den værst sult stillet tog jeg dem af så han ikke sugede for hårdt. Dette var dog først efter at mælken var løbet til. Ellers er det bare at bide smerten i sig lidt endnu, det bliver bedre når de lige har vænnet sig til det:)

20-03-2014
KarinM86
KarinM86
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...