mad til barnedåb

hej. vi står og skal holde barnedåb 1/6 og vi er helt lost hvad angår maden. vi er færdig i kirken omkring kl 13 da mine 2 ældste skal døbes efter gudstjenesten. vi har overvejet noget buffet da det passer lidt til frokost. men hvad skal vi lave. hvad lavede i?

24-03-2014
morbritt85
morbritt85

Det lyder også virkelig lækkert 👍

24-03-2014
CaLiHa666
CaLiHa666
Planlægger

jeg har forhørt mig lidt hos min bror som er kok og kommet frem til oksecuvette, marineret kyllingbryst og svinekam. tilbehør blir nok flødekartofler, kartoffelsalat og pastasalat og så salatbar. vi bestiller en dåbskage hos en konditor hvor vi får et billed på af alle 3 drenge sammen.

24-03-2014
morbritt85
morbritt85

Vi bestilte luksussmørrebrød til at starte med, hvor folk selv gik op og tog. Derefter fik de en rigtig lækker dåbskage til kaffen med hjemmelavede boller og småkager. Nemt og utrolig lækkert:)

24-03-2014
Dch88
Dch88

Vi har også haft buffet

Vi har fået

Forret: hønsesalat og spinat/lakse roulade med dressing og flutes

Hovedret: oksesteg og skinkesteg begge dele grillet, kyllingebryst med pikantost og bacon, frikadeller, dertil fik vi flødestuvet kartofler, kartoffelsalat, pastasalat (den med hvidløgs olie dressing i ) og derud over to forskellig slags salat og brød.

Til dessert har vi fået hjemmelavet is

Kaffe: kransekage, cupcakes med forskellige smørecremer oven på og småkager

24-03-2014
PepsiMax
PepsiMax

Vi fik tarteletter til forret Så 4 forskellige slags kød, 3 slags saucer,3 slags kartofler og 4 slags salater. Samt flutes med smør og kryddersmør. Ingen dessert men kaffe te og 4 slags kager, lakrids maregns, slik og små anton Berg brød plus en dåbskage som min mor har lavet så flot. Vi var ret mange mennesker, derfor alt den mad. Man kunne også lave pålægs bord, tappas eller brunch anretning. Helstegt pattegris. Pastabord med en masse lækre kolde retter. Kun fantasien der sætter grænser. Til min søns 1 års her d 16 april skal vi have helstegt pattegris, (ØJ JEG SAVLER ALLEREDE) :) Eller som en skrev her inde: Jeg vil ikke bruge penge på den banedåb så det er cokkies og kaffe, færdig slut: Os en alternativ måde 😁😁

24-03-2014
CaLiHa666
CaLiHa666
Planlægger
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...