Føler mig som lidt af en dårlig mor

OG det er jeg selvfølgelig ikke, har en pige i vild trivsel og med mange dejlige smil og vokser som hun skal. Jeg har ammet med meget besvær fuldt ud i 3 mdr. Havde en mega svær opstart på amningen med mælk der løb sent til og en pige som slet ikke ville tage fat. Jeg ønskede virkelig at amme, men jeg var alligevel så tæt på at sige nej tak til at amme da jeg vil spurgt på barselsgangen om jeg virkelig ville amme, fordi hun var så svær at lægge til. Så med manglende søvn og usikkerhed, var jeg meget tæt på bare at give op. Men havde heldigvis min svigermor ved min side, som sagde at jeg altid har snakket om at amme og jeg ikke skulle give op. (Godt man havde taget sådanne nogle snakke inden!!!) Hun har altid spist hyppigt i løbet af dagen, ja nærmest konstant. Og om aftenen konstant og med megen gråd/skrigeri og besvær. Fortalte sp om dette og hun sagde at hun nk så ikke var sulten, men hellere ville lege. Men lige lidt hjalp det, det var kun når vi kunne berolige en meget overtræt pige at det var babsen der skulle til.  Hun har sovet natten igennem så der skal selvfølgelig tankes op både før og efter søvnen. Men har sovet mega dårlig i løbet af dagen ofte kun 2-2 1/2 time afbrudt søvn i løbet af 13 timer. Jeg har nu fra hun var 3 mdr til 4 mdr givet hende en flaske enten udmalket modermælk eller MME om aftenen og det har hjulpet rigtig meget på problemet. Men så begyndte det igen og tidligere på dagen og nu får hun flere flasker om dagen. Ammes faktisk kun om morgen eller hvis hun en sjælden gang vågner om natten. Føler mig bare som lidt af en dårlig mor, men det er jo fordi at det jo også er noget specielt og hyggelig at amme sit barn, men føler virkelig ikke at jeg havde nok mælk og efter jeg begyndte at give flaske har hun både sovet bedre og været mere glad.  Det ene øjeblik er jeg klar til at droppe amningen helt, men så ser jeg en diebrik og så fortryder jeg det hele og føler jeg bare har givet for let op. Min mand støtter op om min beslutning og han vil ikke presse mig til det ene eller andet. Min datter er meget snart 5 mdr.  Havde bare behov for at få lettet mit hjerte..

26-03-2014
A6evre
A6evre

Tak for jeres opmuntrende ord.. Det hjælper at andre har forståelse og måske selv har prøvet det.. Min datter er blevet meget gladere efter vi begyndte på flasken og hun ammes kun om morgenen.. Så både mor og barn trives.

28-03-2014
A6evre
A6evre

Hov en søn på 2 måneder:)

26-03-2014
KarinM86
KarinM86

Puha kender følelsen alt for godt. Har selv en søn på 2 uger og er for anden gang inden få 14 dage indlagt pga brystbyld. Er i syv sind om jeg skal stoppe amningen for hvad nu hvis det kommer igen igen. Det er jo ikke en optimal situation at være indlagt med et spædbarn og synes det er så hårdt når vi nogenlunde var kommet ind i en rytme (dog ikke med fast tidspunkt,en alligevel) synes det er svært at vælge om eg skal stoppe amningen og sige det var det og gå over til flasken. Og igen dynes jeg at det er synd at han får ondt i maven af mme. Synes det er svært😕

26-03-2014
KarinM86
KarinM86

ammede selv, men kender flere som måtte hoppe på flasken pga for lidt mælk og det har givet gladere baby og gladere mor og far - det er ikke brysterne der gør dig til en god mor, det er den kærlighed og omsorg du giver baby. kram herfra

26-03-2014
tibi5
tibi5

Og husk det var de første tre måneder der var de vigtigste. Og dem har du klaret. Når det nu ikke kan være anderledes, så nyd fordelene. Jeg har fået mere overskud efter jeg stoppede med at amme, men er da ærgerlig over ikke at ku amme færdig.

26-03-2014
Tapirta
Tapirta

Mit forløb minder meget om dit dog med stramt tungebånd og suttebrik. Ingen søvn i løbet af dagen udover meget korte powernaps. Spiste i en time d gange og efter en time på den igen. Om natten dog kun hver tredje time. Startede også på flaske som supplement et par gange om dage. Efter tre uger ville han kun have bryst om natten. Og der vågnede han efter en time og ville spise igen. Så nåede jeg et punkt hvor jeg ikke synes at det var det værd for nogen af os. Så som næsten fire mdr hed det flaske. Er så begyndt på mos da han er lille. Han tog ikke nok på med amning, men med flaske har han hentet sin egen kurve. Han sover mere om dagen og er gladere. Det samme som din. Så det er det rigtige valg. Nyd den ekstra tid du har fået, hvor du ikke skal amme konstant med at lege ekstra og hygge. Du er en god mor. Du gør det der er bedst for dit barn lige nu.

26-03-2014
Tapirta
Tapirta
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...