Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Hvornår/hvordan offentliggøre graviditet?

Kære Alle. Jeg er i uge 13 og skal til NF i næste uge. Det er stadig kun min mand og jeg der kender til graviditeten. Vi regner med at offentliggøre graviditeten efter NF, hvis alt er som det skal være. I den forbindelse vil jeg gerne høre jer derude om hvornår, hvordan og til hvem i har fortalt det til? Og hvornår/hvordan har i fortalt det på arbejdspladsen? Glæder mig til at høre fra jer og håber i alle har/får en god graviditet :)

27-03-2014
Superstinne
Superstinne

Jeg har mistet 2 gange og er nu gravid for 3 gang er 6 uger henne i dag. Første gange fik alt og alle det at vide med det samme og næsten det samme 2 gang. Det var faktisk ikke sjovt at så mange vidste det og vi måtte sige at det desværre ikke lykkedes at gennemføre graviditeten. Her 3 gang er det meget få der ved det. Nogen har gættet det, de ville ellers ikk have fået det at vide før efter NF . Så vi holder det tæt denne gang

22-05-2014
Cindisen
Cindisen

hej! og stort tillykke til jer allesammen :) Jeg er nu i uge 14, men fortalte det egentlig forholdsvis hurtig. helt utraditionelt var min chef den første der fik nyheden, fordi jeg arbejder i en børnehave. Her var det pludselig en masse sygdomme, og jeg blev usikker på hvordan noget af det hang sammen med graviliteten. Derfor kom det hurtigt ud og desværre på en lidt panisk måde - heldigvis tog han det meget pænt ;) vores familier fik det a vide i en weekend med kaffetur hos vores bedsteforældre. Mine forældre fik det a vide i et fødselsdagskort til min mor og mine svigerforældre fik et frugttræ til haven :) det kom ud, da jeg var omkring 2 mdr henne!

01-05-2014
maiiia88
maiiia88

Jeg var til NF 1 april, hvor jeg også fandt ud af jeg ventede tvillinger. Det var også den dag jeg havde besluttet at fortælle familie det. Noget af en sats når der nu både var factet at jeg var gravid men også ventede tvillinger. De blev heldigvis glade :-D

08-04-2014
Louisejosefsen
Louisejosefsen

Har været til NF og alt var som det skulle være :) Vi har fortalt det til den nærmeste familie og nærmeste venner. Vi vil gerne fortælle det personligt, ansigt til ansigt, så det går ikke så hurtigt med at få det formidlet ud. Min afdelingsleder fik det at vide i fredags :)

05-04-2014
Superstinne
Superstinne

Vi inviterer de nærmeste forbi på fredag på mad og hygge. Og så har vi et stearinlys der er ligesom et adventslys, men den tæller graviditetsuger i stedet, så tænder vi den på bordet og så må vi se hvor lang tid der går før de har forstået den :) jeg er 6 uger henne.

05-04-2014
Cecilia89
Cecilia89
Baby på 16 måneder

Jeg fortalte det med det samme da jeg har prøver at miste en hvor jeg ikke hade fortalt nogle om det. Så denne gang har jeg fortalt dem alle det så ved de hvorfor man er ked af det vis det går galt igen. Men håber ikke at det sker

05-04-2014
trunte1982
trunte1982

Vi har skrevet en fødsels dags indbydelse til bedstforældrene. De får den idag så vi er meget spændte. :) fb får først nyheden efter nf. :)

29-03-2014
Rina_87
Rina_87

Mange tak for Jeres svar :) NF er den 1.april, så det bliver sjovt at se familiens reaktion - måske tror de bare, at det er en aprilsnar i første omgang ;) Selvom jeg først lige er nået ind i andet trimester, så fortæller jeg det nok snart til min chef. Grunden hertil er, at der er planlagt nogle forskellige kurser i efteråret, som jeg skulle have været med til at afvikle, men hvis alt går vel, falder det sammen med min barsel og kan således ikke lade sig gøre alligevel ..

28-03-2014
Superstinne
Superstinne

Vi offenlig gjorde det på facebook til venner og famile efter nf scanning. Dog fik den nærmeste familie det af vide, da jeg havde test positivt første gang. Min svigerfar var den første der fandt ud af det, da han overhørte en telefon samtale imellem min kæreste og jeg. De arbejder nemlig sammen :)

27-03-2014
Søs21
Søs21

vi fortalte også først efter NF scanning... så er man sikker på at alt er ok...

27-03-2014
Mor1980
Mor1980

Familien fik det afvide da vi fandt ud af det, nogle personligt og andre tlf.. Andre efter NF scanningen.
Når det er vi skal fortælle om en mere, er det ikke helt sikkert hvordan. Vi har arbejdet nr 2 i 10 mdr og spøger om der snart sker noget, så kunne finde på at vi holder det for os selv ind til NF. Og vil nok fortælle det med gaver.

27-03-2014
forte
forte
Barn på 2 år og 4 måneder

Hejsa.

Stort tillykke:o)

Jamen ved den første, tog vi rundt i familien og fik en kop kaffe og hyggede og så fortalte vi at der skulle komme en lille ny :-)  Venner fortalte vi selv..

Ved lillebror fik vores datter en fin trøje hvor der stod : Jeg skal være storesøster på og den fik hun på til en familie komsammen på min mands side og min side fik hun lov også lov at fortælle det, enter ansigt til ansigt eller over telefonen.. og her fortalte vi det også selv til venner..

Og her ved lillebror igen, fortalte de det sammen til en julefrokost og ringede til resten af familien.. Og så lagede vi et billede på facebook med en nytårshilsen til alle venner..

Og ang. arbejde fortalte jeg det ret tidligt da jeg arbejdede på fabrik og havde tunge løft, men det var kun chefen og min afd. leder der vidste det syntes ikke at mine kollegaer havde et behov for at få det at vide tidligt..

Men det var sådan vi gjorde det. Igen stort tillykke med graviditeten:-)

Hilsen Mor1980

27-03-2014
Mor1980
Mor1980
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...