Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Hvornår får hun hår ?

Ja se blev K 1 år. Men men men det er stadig ikke meget hår hun har fået. Hun havde stort set intet da hun blev født, og nu er der kommet lidt i nakken, men helt lyst, så det er meget svært at se. Er træt af alle kommentarerne om hun ikke snart skal have noget hår, plus hun ser jo også en del yngre ud uden hår. Nogle der har været i samme situation, og hvornår begyndte jeres at få en god manke ?

30-03-2014
lena_berry
lena_berry

Her trimmede jeg mia's hår, da hun var et halvt år, og nu har hun en rigtig fin page

15-04-2014
bonnieogmads
bonnieogmads

Min dreng blir 2 d14maj, og han var over 1,5 før han blev klippet, og det var ikk fordi han trængte eller det var langt, det var i håb om at den smule han har i panden/tindingerne ku komme lidt mere til syne. 😉 - Så tror bare du må væbne dig med tålmodighed, det har vi måttet. Og nu begynder det lige så stille, men han har stadig mest i nakken. Og det er også lyst og svært at er fordi det er meget fint. 😊

15-04-2014
Bette89
Bette89

He he. Ja K har også kun i nakken. Men har overvejet at lade det gro, så jeg måske kan lave hente hår og få redt det om foran hvor hun intet hår har.

31-03-2014
lena_berry
lena_berry

Det er meget forskelligt. Vores drenge var begge uden ved fødslen og fik først lidt ved 2 års alderen, men det var lidt, det voksede så langsomt at de først er bliven klippet når de har været omkring 3,5år.
Men llillesøster bliver en mdr imorgen og hun kan få spænder i håret, hun er født med en stor mange

31-03-2014
termin2014
termin2014

AS havde i lang tid heller ikke noget hår - og det der kom sad i nakken. Som et yndigt (helt naturligt) svensker-garn ;) det resulterede i at vi faktisk klippede de lange lokker i sommers, da hun var 15 måneder.

Men nu hvor hun er næsten 2 år er det oven på hovedet også begyndt at komme med. Det er dog stadig meget langt i nakken, så langt at jeg overvejer om det snart skal klippes igen :P Ser herrens ud med det svensker garn - og hun er faktisk ret sød med kort hår. Hvilket måske er meget heldigt da hårnips overhovedet ikke falder i den lille dames smag (og temperament) :P

Så bare rolig, det skal nok komme :)

31-03-2014
Lilleas
Lilleas

min niece havde stort set ikke hår før hun var to. det skal nok komme, men det kan tage tid. H blev også først klippet første gang da han var næsten halvandet år, inden da var der simpelthen ikke noget at klippe af.

30-03-2014
shanoma
shanoma

Nååår lille mus, synes ikke du skal tage dig af det :)

Jeg fik selv først sådan rigtig hår på hoved da jeg var 2 år, indtil da var jeg en lille skaldepande.. Men min mor gav mig bare pynte ting på pandebånd med sløjfe osv, så der kom lidt på hoved. Men det kommer. Så ikke tag dig af kommentarer, hun er jo stadig lige så cute :)

30-03-2014
shawn2013
shawn2013
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...