Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Magter det simpelthen ikke!

Hvor går grænsen for respektløshed? Vi har spist til middag hos min kærestes forældre til aften, og jeg holder meget af dem Men de tager så min kærestes x op som emne og snakker både om hendes mor og om hvor meget hun savner dem..de joker med at jeg jo ikke er hende, og føler det er en stikpille om at de savner hende. Min kæreste er selv rigtig træt af det og ville sige det til dem, men orker ikke det drama. Jeg er i uge 32+2 og vil hellere fokusere på min baby i maven.. Men bør jeg lade den ligge for nu?

30-03-2014
Annetteclemme
Annetteclemme

Ja træk på skuldrene og overvej, hvordan man næste gang (for det lyder sådan) kan sige. Tja, det er I så alene om at savne dem. Både dig og din kæreste er ret godt tilfredse med at de ikke er her.. Eller noget i den retning:-) Kan jo være at de ikke kan høre, hvor upassende de egentlig er..

09-04-2014
bonnieogmads
bonnieogmads

Tak for svar, min kæreste er MEGET støttende, men kan mærke det naturligvis går ham på. Hans x vil åbenbart altid være favorit i hans families øjne.. Jeg bliver bare stædig nu og vil ikke snakke mere med dem end højst nødvendigt.. Småligt?

09-04-2014
Annetteclemme
Annetteclemme

Jep.. Been there...

Jeg endte så med at få et hysterisk anfald på min kæreste (nu mand) da det fortsatte.. Jeg havde engang lavet mad til hele svigermekanikken og der snakkede de om min mands x og hendes 2 børn i 3 timer.. Hvorfor han ikke snakkede med hende mere, hvad de lavede, hvor de boede, en havde mødt hende i føtex en anden havde mødt hende på strøget bla bla bla..

Jeg sagde til min mand at hvis der var en der nævnte hendes navn igen mens jeg var der så kastede jeg op ud over både ham og dem og forlod gildet..

Han må have taget det op med dem for de nævner dem aldrig mere, men vi har også været sammen i 9 år.. Min svigermor tog dog emnet op igen kun med mig for 5-6 år siden og hun blev affærdiget på en meget bestemt men venlig måde og så har der ikke været noget siden..

31-03-2014
Chili46
Chili46

enig med miss rana!!! men lyder dog heldigvis som om din kæreste er på din side! der er jo også en grund til at ham og x'en ikke er sammen mere, og at han nu venter barn med dig... de skal vide at de ikke er sjove og at du ikke føler dig godt tilpas når de opfører sig sådan. håber din kæreste bakker op og at de forstår beskeden. ellers ville jeg lægge dem på is i en periode, hvor jeg ikke kom til dem og sørge for ikke at være hjemme hvis de kom i mit hjem. måske det ville få dem på andre tanker! held og lykke!

30-03-2014
shanoma
shanoma

Nej !!! Hvis han ikke magter at tage diskusionen med de gamle, må du orientere dem om at du ikke er interesseret i at høre om den x, og at du og kæresten er sammen nu og hvis noget skal på banen så er det begejstringen for den lilles ankomst. Vær konstant og fast, han må og skal støtte op om det,. Det gjorde vi med min mands familie ihvertfald

30-03-2014
MissRana
MissRana
Barn på 2 år og 8 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...