Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Hovedpine

Jeg har nu haft hovedpine de sidste 4 dage om formiddagen. Øv øv øv, hvor er det træls. Det sidder omme i baghovedet og dunker. Er der nogen af jer der har nole gode råd til hvad jeg kan gøre? Jeg har prøvet med panodil. Det hjælper ikke, ligesom hvile heller ikke hjælper. Det forsvinder omkring middagstid, men det generer meget om formiddagen. Er der nogen af jer der har prøvet det?

31-03-2014
Mairim
Mairim

Jeg har været ved læge der erklærede at det var spændingshovedpine. Heldigvis for mig var det så småt begyndt at stilne af igen den dag jeg tog til læge (i onsdags) og jeg har ikke haft det siden. Men lægen skrev alligevel en henvisning, som jeg kan benytte de næste par måneder, hvis det skulle komme igen. Det er skønt :)

06-04-2014
Mairim
Mairim

Jeg var også der omkring at jeg døjede med hovedpine, og det holdte op da jeg begyndte på jernpillerne. Har hørt om flere der har haft det lige sådan. Men prøv da også en anden pude.

31-03-2014
Tapirta
Tapirta

Det lyder meget rigtigt med spændingshovedpine. Jeg tror umiddelbart ikke det skyldes blærebetændelse, men hvis der ikke er andet der hjælper kunne det være jeg skulle få tjekket om det er det. Jeg tror heller ikke det er fordi jeg mangler væske, for jeg drikker egentligt en hel del, specielt om formiddagen.

Jeg har en ergonomisk hovedpude, men jeg synes jeg får ondt i nakken af at sove med den. Men det kan være at min hovedpude trænger til at blive skiftet. Jeg har haft den i 7 år nu.

Ja jeg er gravid (men kun omkring 9 uger henne), og havde derfor egentligt tænkt at jeg skulle købe jern i forvejen, så jeg kunne begynde på det nu her.

Massage ville være SKØNT!!! (men uheldigvis giver min mand op efter noget der ligner to små tryk :( )

31-03-2014
Mairim
Mairim

Er du gravid? Jeg manglede jern, som gav mig hovedpine. Det ku også være dit blodsukker der er lavt om morgen?!

31-03-2014
Tapirta
Tapirta

Husk også væske. Jeg får tit hovedpine når jeg ikke har drukket nok.

31-03-2014
TineFroberg
TineFroberg

Har selv haft et par dage med hovedpine for nylig. Fandt ud af at det skyldtes uopdaget blærebetændelse. Det giver åbenbart tit hovedpine :)

Måske det også kunne være det?

31-03-2014
Sikaaraq
Sikaaraq

Det kunne være spændingshovedpine som jeg selv lider af. Prøv at skifte din hovedpude ud - gerne til en af de "ergonomiske" og se om det ikke går bedre efter et par dage.

31-03-2014
Pumba66
Pumba66
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...