Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

vi beholder den3

vi har været meget i usikker  på om vi skulle beholde den lille  da denne gravidlitet kom meget bag på os da jeg havde en homon sprial. og da jeg har 3 børn fra et tidlige ægteskab, og blive skilt i julen 2012. og min nye kærste og jeg har været rigtig kærster siden jan. men har har løs siden okt..og så er der også lige at han er 12 år ynger end mig. det har været en svær uge med mange nedtur,tuden. og fik skrivet et farvel brev til den,og når jeg læser det tuder jeg. abort har altid være noget jeg har sagt at det var ikke noget, jeg kunne,men var i morges klar hvis det var det min kærste ville så gjorde jeg det, dog vel vide at det vil tag meget hårdt på mig, men min kærste vil så gerne beholde den,og det var også det jeg helst ville, jeg har været  så ked af det,tanken om at skulle sige farvel til den,var næsten ikke til at bære, nu er jeg lette især efter jeg afbestilt tiden til abordt idag, og fik bestil ved lægen til at få lavet papir , nu kan jeg glædemig,dog stadig lidt usikker på om det er det rigtig,men det skal nok gå.og alle tanker om den lille er dejlig, tænker navne mm , er lettet inde i , nu vil jeg glæde mig, tænker mit overskud kommer igen når besluting er taget,og så håber jeg bare den kvalme jeg har hele døgnet snart gå væk, puha ..

31-03-2014
tinatn
tinatn

Tak er glad for vores besluttede, også selvom der nogle der synes det er dumt, for min kæreste kun er 19. Og jeg 31. Men sådan er det. Vi elsker hinanden, vi skal ikke bo samme og han har noget udd der skal gøres færdig. Og så skal han også stadig være ung.med venner vi har en del fællesvenner Men vi er glade for besluttede. Og jeg lettet over ikke at skulle tænke på abort. Og bare være glad. Nu glæder jeg mig bare til scanning så vi kan se alt er Ok.

05-04-2014
tinatn
tinatn

Det giver mig helt tårer i øjenene, er så glad for i fandt ud af det sammen og tog et godt valg, har selv været igennem en abort fordi alting den gang bare ikke passede ind og var så usikker med alt, og tro mig det var den værste beslutning jeg har taget i mit liv! Kan stadig græde over det når manden nævner det... Nu er vi heldigvis gift, og venter os en pige i midten af juni, og tro mig selvom jeg blev gravid igen var jeg stadig usikker på ham og barn osv, men nu er det den bedste beslutning jeg har taget i mit liv!! og hver gang vi hører hjertelyd ved læge/ Jordmoder eller vi kan se hun ligger derinde og bevæger sig, det rør os hver evig eneste gang, og vi smiler begge helt op til ørerne, selvom vi har haft problemer frem og tilbage med familie osv. Han er muslim jeg er dansk, derfor ... tro mig alting skal nok gå :) og hvis du stadig tvivler på din beslutning, så tænk på fremtiden, det kan kun gøre en lykkelig! mange gange tillykke med jeres gode beslutning :) mange knus

05-04-2014
Angcec
Angcec

Tillykke:) så skønt med mange børn:)
Det kan heller ikke anbefales at få en abort, det er det værste af alle ting, jeg fik en abort for 1 år siden.. Med faren til min søn, men vi var gået fra hinanden og så fandt jeg ud af at jeg var gravid.. Jeg er glad for beslutningen nu, men jeg kommer aldrig til at få en til!

Mange gange tillykke med nr 4:)

04-04-2014
Mor88
Mor88

Tillykke her fra

01-04-2014
kainasimon
kainasimon

Valgte er taget , og glad for vi beholder den lille, og vi snakket navn inde vi skulle sove. Tro hvis ikke vi bliver enige . Smil . Godt der er lidt tid at løbe på. , min næste ting der bliver lidt øv synes jeg er at fortælle familie at jeg venter mig. Hans har jeg ikke mødt i nu, og jeg har min far, han bliver ikke glad, med det må han nu om. Glæder mig til scanning der i uge 12 , og se alt er OK. Synes jeg har en del smert her og der, og hvis jeg nyser eller kommer til at gør en forkert bevægelse. Men det vel normalt. Utrolig hvad man glemmer fra gang til gang, samt kvalme ved lugte og synet af ting,, smil. Kan da føler jeg er gravid, det dejlig nok,

01-04-2014
tinatn
tinatn

åh hvor dejligt!! jeg har det som dig, ville virkelig have svært ved at vælge abort og skulle virkelig være sidste udvej!!! tillykke med maven:-)

31-03-2014
shanoma
shanoma

Du skriver længere oppe din kæreste gerne vil beholde og det vil du også helst, hvorfor så ikke beholde

31-03-2014
Helleelle
Helleelle

Tillykke med din konklusion. Det skal nok gå. Det bliver fantastisk :-)

31-03-2014
barbaralla
barbaralla
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...